Cloacade Film
Image default
Dienstverlening

Een inbraak veilige slot

Een inbraak veilige slot is een slot dat ervoor gemaakt is om inbraak tegen te gaan. Op iedere slot van zo een type staat erop hoe lang het poging tot forceren kan weerstaan. Hoe hoger de rating hoe langer de inbreker buiten de deur blijft staan.

De sloten dat gemaakt zijn om inbraak te voorkomen beginnen met een rating dat rond de 5 minuten inbraakpoging kan weerstaan en de hoogste 15 minuten. Deze sloten worden door slotenmakers in Den Haag gemonteerd en hebben ook het politiekeurmerk veilig wonen. Een inbreker zal in 99% van de gevallen niet de poging wagen wanneer er zo een slot op zit want zelfs 5 minuten is te lang om buiten te staan. Iedere seconde dat die buiten staat neemt de kans toe dat die wordt gezien en dat de politie wordt gebeld.

Je kunt slotenmaker Den Haag natuurlijk meerdere van zulke sloten laten plaatsen en zo wordt het inbrekers al helemaal onmogelijk gemaakt. Ook kan de slotenmaker Den Haag een anti-inbraak strip plaatsen zodat het zelfs nog moeilijker wordt voor inbrekers. Zo is je woning optimaal beschermt tegen inbraak en kun je met een gerust gevoel slapen of naar werk gaan.