Cloacade Film
Image default
Dienstverlening

Serres bouwen met prefab methode

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van prefab bij constructie en dit is ook het geval bij het bouwen van serres. Door gebruik van prefab gaat de constructie sneller en het kost ook minder geld.

Produceren in grote aantallen

Prefab is het van tevoren maken van delen van de constructie. Hierbij kun je denken aan deuren, planken en ramen bijvoorbeeld. De bouwbedrijven kopen het in plaats van het zelf te bouwen en gebruiken het dan bij de constructie. De prefab wordt in fabrieken in grote aantallen geproduceerd wat het goedkoper maakt en de bouwbedrijven kopen het ook in grote aantallen in. Deze proces wordt ook wel massaproductie genoemd en het is een proces dat tegenwoordig de norm is in alle landen.

Serre

Bij het bouwen van de serres heeft het bouwbedrijf dus al de meeste onderdelen al in prefab en dit wordt naar de locatie gebracht. In eigen werkplaats maken ze nog zelf de onderdelen dat uniek zijn aan de serre en brengen dit ook naar de locatie. Eenmaal bij de klant op locatie is het een kwestie van de serre in elkaar te zetten in plaats van het te bouwen. Zo is het mogelijk om binnen een dag of twee al het werk af te ronden.

Homedeal.nl

Serbo.nl

Tuinmaximaal.nl