Cloacade Film
Image default
Dienstverlening

De beste schuldhulpverlening in regio Rotterdam

Heeft u behoefte aan schuldhulpverlening van een specialist in de buurt van Rotterdam, zoals op het gebied van schuldsanering? Dan is Modus Vivendi voor u de aangewezen partij. Deze organisatie beheerst alle facetten van schuldhulp, voor zowel particulieren als bedrijven. Omdat zij als geen ander weten dat schulden uit alle hoeken kunnen ontstaan, zijn zij in staat om uw situatie nauwgezet in kaart te brengen en in te spelen op de factoren die uw schulden verergeren. Ook houdt Modus Vivendi contact met partijen die bij uw schuldensituatie betrokken zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring en complete service – bijvoorbeeld op het gebied van schuldbemiddeling en schuldsanering – weet u zeker dat u helemaal goed zit voor schuldhulpverlening bij deze organisatie uit Zwijndrecht, niet ver van Rotterdam.

Het minnelijk en wettelijk traject

Zoals gezegd heeft Modus Vivendi uit Zwijndrecht, in de buurt van Rotterdam, ervaring met begeleiding in de procedure van schuldsanering. Deze is in Nederland opgesplitst in twee trajecten. Ten eerste het minnelijk traject, waarbij zonder tussenkomst of bemoeienis van een rechter wordt geprobeerd de schulden af te lossen. De schuldenaar tracht dan met zijn schuldeisers een regeling te treffen, die meestal bestaat uit een betalingsregeling van drie jaar. In deze periode draagt iemand alles af dat hij verdient of ontvangt boven het zogeheten Vtlb (Vrij Te Laten Bedrag). Als het minnelijk traject succesvol is afgerond, krijgt de schuldenaar een kwijtschelding van de onbetaalde restschuld. Loopt het minnelijk traject dood? Dan kan de procedure uitmonden in het wettelijk traject, een onderdeel van schuldsanering waar Modus Vivendi in regio Rotterdam ook in is gespecialiseerd.

Laat u informeren

Wilt u meer weten over het minnelijk traject, wettelijk traject of een ander onderdeel van schuldhulpverlening van Modus Vivendi nabij Rotterdam? Aarzel niet om te informeren bij hun medewerkers, die u alles uit kunnen leggen over het plan van aanpak. Meer informatie vindt u ook op de website van deze organisatie.