Cloacade Film
Image default
Verbouwen

Alle zaken rondom je verhuizing laten regelen

Een verhuizing kan een stressvolle tijd zijn en behoorlijke inbreuk op je dagelijks leven. Je pakt vrij letterlijk je leven op om het ergens anders weer neer te zetten. Voor veel mensen is het verhuizen dan ook een onderneming waar ze als een berg tegenop kijken. Gelukkig kun je het tegenwoordig een stuk makkelijker voor jezelf maken door een verhuisbedrijf in te huren dat je vrijwel alles uit handen neemt!

Spullen inpakken met een inpakservice

Een van de meest arbeidsintensieve zaken van een verhuizing is het inpakken van je spullen. Kleinere spullen moeten in verhuisdozen, meubels moeten ingepakt worden met noppenfolie om ze te beschermen tegen beschadigingen en in sommige gevallen moeten grote meubels gedemonteerd worden. Verhuisbedrijven met een inpakservice nemen deze taak niet alleen van je over, in veel gevallen leveren ze zelfs de inpakmaterialen die je nodig hebt!

Transport met geavanceerde apparatuur

Op de verhuisdag zelf is het handig wanneer vrienden of familie je kunnen helpen bij het inpakken en transporteren van je inboedel. Maar niet iedereen heeft een grote auto of een bestelbus tot zijn beschikking. Verhuisbedrijven in de regio kunnen een grote verhuiswagen inzetten waarmee je gehele inboedel in één keer vervoerd kan worden. Ook een verhuislift is meer dan welkom wanneer je grote meubels op de bovenverdieping hebt staan. Het verhuisbedrijf vervoert je spullen dan naar je nieuwe woning of een eigen opslag in Roosendaal of elders in Brabant.

Opslag in de regio Brabant

In de verhuisperiode kiezen veel mensen ervoor om gebruik te maken van de gelegenheid om te klussen en verbouwingen door te voeren. In dat geval gaan je spullen naar een opslag in de buurt. Je hebt verschillende opties maar als je een verhuisbedrijf inzet is het makkelijker om de opslag via dit bedrijf te laten regelen. Je kunt vaak kiezen voor opslag in Bergen op Zoom of Etten-Leur. Zo heb je je spullen altijd bij de hand, mocht je ze nodig hebben.