Cloacade Film
Image default
Verbouwen

Wanneer is renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland nodig?

Als u constateert dat de kopgevel van uw huis of bedrijfspand er wat smoezelig uit begint te zien, dan kunt u renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland overwegen. Dit is ook aan te raden als uw huis een betere isolatie nodig heeft. Isoleren is een goede investering omdat het u een aanzienlijke besparing op de stookkosten oplevert. Daarnaast draagt u bij aan de verduurzaming, een verplichting voor huiseigenaren en eigenaren van bedrijfspanden. Het aanbrengen van een isolatielaag op de kopgevel zal het uiterlijk van het pand niet aantasten.

Kies voor een duurzame oplossing voor uw pand

Als de kopgevel van uw pand wel een opknapbeurt kan gebruiken dan is dat het ideale moment om dit meteen goed aan te pakken. Gevelreiniging is natuurlijk een optie, maar als u het goed wilt laten doen dan kiest u voor renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland. Als u deze klus laat uitvoeren door Isoklinker Nederland dan wordt hiervoor het gepatenteerde Thermosteen gebruikt. Dit is een gebakken steen die een kern van purschuim bevat. Hierdoor wordt de gevel goed geïsoleerd en dat merkt u doordat de kosten voor verwarming lager zullen uitpakken. Dit is zeker het geval als u daarnaast ook de spouwmuren, het dak en de vloer laat isoleren.

De kosten voor kopgevelrenovatie

U bent waarschijnlijk benieuwd naar het kostenplaatje voor renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland. Isoklinker Nederland is gevestigd in regio Gouda en kan daarom de renovatie voor een scherpe prijs uitvoeren vanwege een kortere reistijd dan een bedrijf elders in Nederland. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier op de website in te vullen. Dit formulier kunt u ook gebruiken als u nog aanvullende vragen heeft. Op de website wordt uitgelegd hoe de renovatie van een kopgevel in zijn werk gaat en vindt u meer informatie over de hiervoor gebruikte materialen.

https://www.thermosteen.nl/