Cloacade Film
Image default
Verbouwen

Waarom BIM-modelleren ook in uw professionele toekomst een rol van belang zal spelen

Als professional in de bouw werkt u er wellicht al mee en zo niet, dan ontkomt u daar in de nabije toekomst niet aan: BIM-modelleren. Alhoewel een grote groep in de veronderstelling verkeert dat dit een nieuwe methodiek is, is niets minder waar. De werkwijze bestaat al enkele tientallen jaren en helpt anno nu steeds meer bedrijven hun processen te optimaliseren. Bent u op zoek naar een onafhankelijk calculatiebureau dat u hierbij van dienst kan zijn? Dan bent u bij Kiewiet Bouwadvies, een bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam, aan het juiste adres.

Toename van tijdswinst, afname van de faalkosten

Het BIM-modelleren is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de standaard werkprocessen in de bouw. Steeds meer professionals hebben ervaren dat ze de techniek in hun voordeel kunnen laten werken. Een BIM-model is niet slechts een geometrisch model, maar een datagestuurd model dat in het bezit is van de meest volledige en recente data. Omdat het modelleren hiermee geautomatiseerd raakt, levert dit u niet alleen een tijdswinst maar ook een vermindering van de faalkosten op.

BIM en andere diensten

Kiewiet Bouwadvies is een bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam dat zich geheel richt op de professionele bouw. De gekwalificeerde bouwkostendeskundigen hebben jarenlange ervaring in het maken van bouwkostenberekeningen en het begeleiden van offertes. Al twee decennia lang gebruikt men daarvoor 3D-tekenmodellen, maar tegenwoordig wordt hierbij gebruikgemaakt van de geavanceerde 3D-techniek BIM-modelleren. Daarnaast bent u bij deze specialist, die zich overigens niet enkel beperkt tot dienstverlening in de omgeving van de hoofdstad, aan het juiste adres voor onder andere Stabu-bestekken en NL-FSB-systematiek.

Dankzij dit bouwadviesbedrijf kloppen alle cijfers

Het bouwkundig adviesbureau in Amsterdam voert het BIM-modelleren uit aan de hand van het meest gebruikte BIM-pakket van Amerikaanse oorsprong. Autodesk is het moederbedrijf. De stevige basis die deze methodiek u oplevert, zorgt ervoor dat u efficiënt en tegen concurrerende prijzen voor uw opdrachtgevers aan de slag kunt.