Cloacade Film
Image default
Verbouwen

Misschien is een gietvloer dé oplossing die u zoekt voor uw badkamer

Bent u niet meer tevreden over de vloer in uw badkamer? Een gietvloer in de badkamer kan waarschijnlijk uitkomst bieden. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor in de badkamer omdat ze waterafstotend zijn. Ze worden aangebracht over de oude vloer en de meeste badkamervloeren vormen een goede ondergrond omdat ze sowieso een relatief glad oppervlak hebben. Badkamers zijn vaak kleine ruimtes waardoor ze makkelijk een rommelige uitstraling hebben. Een strakke en egale gietvloer kan de ruimte groter doen lijken en geeft een ordelijke indruk. Daarnaast is het een super hygiënische vloer. Door het ontbreken van kiertjes en voegen, zijn er geen plekken waar vocht en vuil kunnen ophopen en is ook de kans op schimmelgroei lager dan bij andere vloeren.

Een PU gietvloer is de beste optie

Er bestaan verschillende soorten gietvloeren die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Voor de badkamer wilt u een gietvloer die goed waterafstotend is en niet snel scheurtjes ontwikkelt. Daarom is een vloer van kunsthars aan te raden. Hoewel een epoxyvloer in principe ook kan werken, is deze door de hardheid minder comfortabel. Een PU gietvloer is van alle gietvloeren het meest flexibel en toch waterdicht. Daardoor is het de beste optie voor de badkamer. Hoewel het materiaal van zichzelf niet glad is, kan het in combinatie met water toch een beetje slipperig worden. Daarom biedt Decochip de mogelijkheid om een antislip toplaag aan te brengen op uw PU gietvloer.

Bestel nu online en breng zelf de vloer aan

Op de website van Decochip kunt u alle benodigdheden bestellen om uw eigen PU gietvloer in de badkamer te leggen. U kunt per blik of per vierkante meter bestellen waardoor u geen onnodig materiaal overhoudt. De pakketten zijn overzichtelijk gelabeld en met behulp van de instructievideo’s die u op de website vindt, zou het voorbereiden van de ondervloer en het aanbrengen van de gietvloer geen enkel probleem moeten opleveren.