Cloacade Film
Image default
Verbouwen

Voor de mooiste houten vloeren in Noord-Brabant kunt u bij deze vloerenspecialist terecht

Houten vloeren en pvc-vloeren zijn helemaal in bij woningen in onder meer Noord-Brabant. Niet gek ook, aangezien deze vloeren een mooie en elegante uitstraling hebben en jarenlang mee kunnen dankzij hun duurzaamheid. Overweegt u om houten vloeren of pvc-vloeren in uw woning in Noord-Brabant te leggen? Neem dan contact op met Van der Heijden Vloeren voor advies. Ook legt dit bedrijf uit Nuland de vloeren bij u aan indien gewenst.

Kwalitatieve vloeren die perfect gelegd worden

Van der Heijden Vloeren is gevestigd in Nuland en is al jarenlang dé expert op het gebied van vloeren. Zij bieden naast houten vloeren en pvc-vloeren in woningen in en rondom Noord-Brabant ook vloeren aan van natuursteen, tegels of laminaat. Bij hen werkt een team van specialistische monteurs dat uw vloer perfect legt. Maar als u uw vloer liever zelf legt, is dat ook geen probleem. Indien u wilt, kunt u tips en advies vragen aan de medewerkers van deze specialist.

Het materiaal van uw nieuwe vloer

De vloerenspecialist maakt gebruik van de beste materialen. Alle materialen zijn van topkwaliteit en kunnen erg lang mee. Bovendien beschikt deze expert over een FSC-certificaat. FSC staat voor Forest Stewardship and Counsil. Een bedrijf dat een FSC-keurmerk heeft, maakt alleen gebruik van milieuvriendelijke materialen uit duurzaam beheerde bossen of van materialen die gerecycled zijn. U hoeft bij de aankoop van uw vloeren dus niet bang te zijn dat u bijdraagt aan het kappen van bossen of andere activiteiten die schadelijk zijn voor het milieu.

Laat een nieuwe vloer leggen

U hoeft niet bang te zijn dat deze specialist u iets aansmeert waar het vooral zelf voordeel van heeft. U wordt namelijk voorzien van onafhankelijk advies, waarin niet alleen de voordelen van een bepaalde vloer worden genoemd, maar juist ook de nadelen. Ook wordt eerlijk gezegd aan welke vloeren een wat hoger prijskaartje hangt. Van der Heijden Vloeren wil graag het vertrouwen van de klant waarborgen en deze zo goed mogelijk helpen. Bespreek daarom de mogelijkheden met de expert en laat een nieuwe vloer leggen!