Cloacade Film
Image default
Auto's en Motoren

De beste rijschool uit Den Haag vind je hier!

Ben je opzoek naar een goede rijschool in de buurt van Den Haag of de stad zelfs? Rijbewijsstore is een Rijschool uit Den Haag die niks liever doet dan mensen opleiden tot goede coureurs. Ze bieden veel mogelijkheden in rijlessen en hebben fantastische prijzen. Voor jongeren bieden ze verschillende voordelige prijzen pakketten en betaalmogelijkheden aan waardoor het makkelijker is om de lessen te kunnen betalen. Ze begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om in één keer een groot bedrag te moeten betalen en daarom kun je per week een bepaald bedrag betalen. Overigens kun je ook terecht voor rijles in Amsterdam en rijles in Utrecht

Ik wil graag lessen nemen, waar begin ik? 

Wil je graag gaan beginnen met rijlessen nemen en wil je dit graag bij Rijbewijsstore doen? Dan kun je contact opnemen en beginnen met een proefles. Je kan altijd het beste beginnen met een proefles zodat ze kunnen zien hoe ver je bent in het rijden en hoeveel lessen er nodig zijn voor het halen van je rijbewijs met succes uiteraard! Een proefles kost 49,95 en duurt 90 minuten. Na de proefles zal de instructeur vertellen hoeveel lessen je nodig hebt en kun je een keuze maken uit verschillende pakketten. 

Welke pakketten zijn er en wat zit er allemaal bij? 

Er zijn 4 verschillende pakketten. Elk pakket heeft zijn eigen tarief en heeft een hoeveelheid lessen. Elk pakket bevat de volgende dingen: 

  • Vaste instructeur elke les

  • Nieuwe lesauto (altijd dezelfde)

  • Direct beginnen

  • Lessen vanaf 16,5 jaar 

  • leskaart/ advies 

  • Theorie examen

De 4 pakketten hebben ieder een eigen prijs en een aantal lessen die zijn: 

Pakket 1: 399 euro en heeft 11 lessen

Pakket 2: 625 euro 18 lessen 

Pakket 3: 749 euro 22 lessen (meest gekozen)

Pakket 4: 999 euro 28 lessen

Let op! Elk pakket is exclusief een praktijk examen, deze moet nog los betaald worden.