Cloacade Film
Image default
Auto's en Motoren

Scootertheorie perfect aanleren met 123-theorie

Wil je graag je scootertheorie perfect aanleren? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres! Met onze cursus kun je op een snelle en effectieve manier de verkeersregels en -borden leren. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je de lesstof goed begrijpt en klaar bent voor het examen. Of je nu liever zelfstandig studeert in onze online leeromgeving of in groepsverband tijdens onze klassikale theoriecursussen, bij 123-theorie is er altijd een optie die bij jou past. Met onze methode en persoonlijke begeleiding slaag je gegarandeerd voor je scootertheorie. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in bij 123-theorie!

Wat is het adres van de cursuslocatie in Groningen?

Het adres van de cursuslocatie scooter theorie in Groningen voor scooter theorie is Rijksweg 15, 1234 AB Groningen. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. De cursus begint meestal om 07:00 uur, dus het is handig om op tijd aanwezig te zijn. Tijdens de cursus zijn er pauzes waarin je iets te drinken kunt nemen. Na de cursus wordt er gezamenlijk naar het CBR in Groningen gegaan, waar het theorie-examen voor scooter plaatsvindt. Het CBR in Groningen is gevestigd aan Protonstraat 3, 9743 AL Groningen. Het vervoer naar het CBR wordt geregeld en je plek bij het CBR voor het scooter theorie-examen is al gereserveerd. Het examen duurt tot ongeveer 15:40 uur. Mocht je nog vragen hebben over scooter theorie in Groningen, dan kun je altijd contact opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wat is het slagingspercentage van 123-theorie ten opzichte van andere theoriescholen en het CBR-gemiddelde?

Het slagingspercentage van 123-theorie voor scooter theorieles is 83%. Dit is aanzienlijk hoger dan het slagingspercentage van andere theoriescholen, dat gemiddeld 61% is, en het CBR-gemiddelde van 47% (bron: uitslagen motor 2021 & 2022, CBR Open Data). Dit betekent dat bijna 4 op de 5 cursisten van 123-theorie in één keer slagen voor hun theorie-examen voor scooter theorieles. Dit hoge slagingspercentage laat zien dat de theoriecursus van 123-theorie effectief is in het voorbereiden van cursisten op het examen.

123-theorie biedt theoriecursussen aan op 18 verschillende locaties in Nederland voor scooter theorieles. Deze locaties zijn verspreid over het hele land, van Alkmaar tot Zwolle. Hierdoor is er altijd een leslocatie bij jou in de buurt waar je de theoriecursus voor scooter theorieles kunt volgen. Dit is handig omdat je dan niet ver hoeft te reizen om de cursus te kunnen bijwonen. De locaties zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Bij het inschrijven voor de cursus kun je aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft.

https://www.123-theorie.nl/