Cloacade Film
Image default
Auto's en Motoren

Private lease laat je weer genieten van autorijden

Geen onverwachte autokosten

Zeker bij gezinnen met opgroeiende kinderen is het soms even puzzelen om rond te komen. Vrijwel alle kosten zijn bij deze puzzel goed te voorspellen. Neem bijvoorbeeld de kosten voor de hypotheek of de boodschappen. Dit zijn grote posten die je redelijk goed in kunt schatten. Met autokosten is dit veel moeilijker. Iedereen heeft weleens een flinke tegenvaller gehad als het gaat om autokosten. De motor die er opeens mee ophield, of de airco die vlak voor de zomervakantie aan vervanging toe was. Dit zijn reparaties die veel geld kosten. En dat komt nooit uit. Het zorgt er soms zelfs voor dat je misschien wel rood komt te staan. En dat wil je natuurlijk niet. Private lease is zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand. Dat geeft rust en rijdt heerlijk.

Geniet weer van autorijden met private lease

Dat gevoel dat je net je rijbewijs had. Even een rondje met de auto van je vader door de polder. Het raampje open, de muziek aan. Dat gevoel, dat is autorijden. En dat gevoel kun je kwijtraken als je veel tegenslagen hebt gehad qua kosten op autogebied. Met private lease krijg je weer plezier in het autorijden. Want die hoge reparaties en die onvoorspelbaarheid, die zijn nu voor rekening van de leasemaatschappij.

Een nieuwe auto is nog meer genieten

Naast het voordeel van een vast bedrag per maand rijd je met private lease ook nog eens een (vrijwel) nieuwe auto. Een auto die is voorzien van de nieuwste technieken en van alle gemakken. Komt nog bij dat nieuwe auto´s natuurlijk veel minder kans op pech hebben. Dat betekent zorgeloos genieten.

Voor alle leeftijden

Uiteraard biedt private lease voor iedereen voordelen. Hoe oud je ook bent. Dit geldt zeker ook voor jongeren en ouderen die geen lening kunnen krijgen bij een bank. Bij jongeren komt dit voor omdat ze nog geen vaste baan hebben, bij ouderen omdat ze niet meer werken en hierdoor geen inkomen meer hebben als basis voor de terugbetaling van de lening. Dan biedt private lease uitkomst. Je hoeft geen eigen geld in te brengen en kunt toch een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand.

Gerelateerde artikelen

Veel voordeel met rijles in Nijverdal

De beste rijschool uit Den Haag vind je hier!

Het aanschaffen van een gebruikte Ford Focus