Cloacade Film
Image default
Onderwijs

De 1e verdieping biedt trainingen op maat

Een NLP practitioner training, een cursus op het gebied van Systemisch Werk of een Body Mind Practitioner opleiding. Alle drie vragen om oprechte toewijding. Je zult er veel tijd en energie in stoppen. Dit alles echter met een prachtig doel voor ogen: een tevredener houding over jezelf, meer handvatten om de regie te houden over je leven en een grote dosis innerlijke rust.

Misschien overweeg jij een van de genoemde of een andere cursus van De eerste verdieping en zit je nog met een aantal vragen? Hierbij de tip je op te geven voor één van de infoavonden. Deze worden gehouden tussen 19.30 en 22.00 uur. Op de site staat op welke dagen. Tijdens zo’n bijeenkomst wordt ingegaan op het menselijke verlangen naar persoonlijke groei en ontwikkeling en hoe dit te bereiken. Afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen zijn er verschillende trainingen om uit te kiezen. Tijdens de infoavonden worden ze stuk voor stuk kernachtig toegelicht.

Al bijna 4300 mensen hebben een training bij De eerste verdieping afgerond. Wat deze mensen gemeen hebben, is dat ze het tijd vonden om op een positieve manier in zichzelf te investeren. Graag vertellen we iets meer over de top 3 opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling:

-NLP Practitioner;

Systemisch werk;

-Body Mind Practitioner.

Om met de laatste te beginnen: bij Body Mind Practitioner gaat het om lichaam én geest. “The Body is wise” wordt vaak als leidraad gebruikt. Daarmee wordt bedoeld dat het lichaam vaak grenzen aangeeft waar we ‘met het hoofd’ (nog) niet aan toe zijn. Het reduceren van stress, het toepassen van mindfulness en het optimaliseren van lichaamsbewustzijn staan centraal.

Tijdens de opleiding Systemisch werk leer je patronen in denken en handelen doorzien en daar een draai aan geven in een richting die echt bij jou past. Ruimte, vrijheid en verandering zijn sleutelwoorden. NLP Practitioner tenslotte is een cursus die focust op diepgang, groei en ontwikkeling. Je leert blokkades overboord gooien en dromen eindelijk waarmaken!

https://www.1e-verdieping.nl