Cloacade Film
Image default
Onderwijs

Deze leermiddelen voor groep 5 zorgen voor uitdagende lessen

Op uw school wilt u natuurlijk de beste leermiddelen ter beschikking hebben voor uw leerlingen uit groep 5. Naast professionele en goede leermiddelen, is het echter ook van belang dat de leermiddelen interessant zijn en leuk overkomen op de leerlingen. Hierdoor haken ze immers minder snel af en worden de leerlingen uitgedaagd om de boeken in te duiken. Educatieve Uitgeverij Kinheim beschikt over dergelijke leermiddelen. De verschillende lees- en werkboeken van deze uitgeverij zorgen ervoor dat de leerlingen uit groep 5 spelenderwijs nieuwe dingen leren. Deze uitgeverij werkt dagelijks aan de kwaliteit van het onderwijs. Er verschijnen dan ook regelmatig nieuwe lesmaterialen.

Leermiddelen voor alle verschillende niveaus

Educatieve Uitgeverij Kinheim beschikt over leermiddelen voor ieder niveau. Hierbij is onderscheid gemaakt in de onder- en bovenbouw. Leerlingen in de onderbouw hebben immers andere uitdagingen nodig. Denk bijvoorbeeld aan leermiddelen die net wat anders zijn dan standaard theorie. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van verschillende vakken:

  • Taal: taalkaarten en taalpuzzels
  • Rekenen: leuk rekenen, logische breinbrekers, sudoku voor kids en rekenpuzzels
  • Wereldoriëntatie: natuurpuzzels en koken op de basisschool
  • Creatief: tekenen

Naast bovenstaande leermiddelen, heeft deze uitgeverij ook digitale leermiddelen voor groep 5. Dit biedt leerlingen de kans om thuis en op school via de computer te oefenen met verschillende vakken zoals rekenen, taal en wereldoriëntatie.

Leermiddelen voor alle groepen bestelt u eenvoudig online

Indien u interesse heeft in de leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim, bestelt u deze eenvoudig online. Deze uitgeverij heeft leermiddelen voor groep 3 tot en met 8. Twijfelt u nog over de aanschaf van bepaalde leermiddelen? Dan heeft u de mogelijkheid om van elke titel een proefpakket te bestellen. Is het toch niet helemaal naar wens? Dan kunt u de leermiddelen binnen acht dagen terugsturen en betaalt u hier niets voor. Indien u regelmatig informatie wilt ontvangen van deze uitgeverij, kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

https://www.kinheim.com/