Cloacade Film
Image default
Verbouwen

Met een vergunningsvrije dakkapel creëert u zorgeloos extra ruimte op zolder

Het laten plaatsen van een dakkapel kan een hele onderneming zijn. Zo kan het lastig zijn om een geschikte aanbieder te vinden en kost het aanvragen van een vergunning bij de gemeente een hoop tijd. U bespaart uzelf een hoop moeite door met BASkapel in zee te gaan. Deze aanbieder is werkzaam in heel Nederland en biedt een op maat gemaakte, vergunningsvrije dakkapel aan. Zo creëert u zorgeloos extra ruimte op zolder – ook wanneer de dakkapel aan de voorzijde of aan de straat grenzende delen van uw woning geplaatst moet worden!

Wat zijn de voordelen van het op maat laten maken van een dakkapel bij deze aanbieder?

Het grootste voordeel is dat u geen vergunning hoeft aan te vragen, doordat de vergunningsvrije dakkapel precies binnen de voorwaarde valt dat bouwwerken maximaal zestig centimeter mogen uitsteken. De dakkapel wordt daarnaast volledig op maat voor u gemaakt in de werkplaats van BASkapel. Dit houdt in dat u zelf de uitvoering en stijl van de dakkapel kunt kiezen, waardoor deze perfect aansluit bij de rest van uw woning. De dakkapel wordt standaard uitgevoerd met VELUX-dakramen met HR++-glas, maar het is ook mogelijk om deze van ander glas te zien. Denkt u bijvoorbeeld aan isolerend, geluiddempend of veiligheidsglas. Daarnaast combineert u de ramen moeiteloos met onder andere raamdecoratie of zonwering. Het resultaat is een verbluffende lichtinval en meer loopruimte of bijvoorbeeld ruimte om meubels te plaatsen.

Bekijk een impressie van de mogelijkheden

Voor meer mogelijkheden en een impressie van de stijlen en uitvoeringen van deze vergunningsvrije dakkapel, bezoekt u de website van deze aanbieder. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met BASkapel om de opties te bespreken of een vrijblijvende afspraak te maken. Kiest u ervoor om uw nieuwe dakkapel door deze specialist te laten plaatsen? Dan geniet u al binnen één dag van een prachtige, vernieuwde zolderruimte.

https://www.baskapel.nl/