Cloacade Film
Image default
Bedrijven

Bang & Olufsen geluidssystemen

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaand geluidssysteem voor in uw huis? Morelisse verkoopt alleen maar de beste kwaliteit om zo de ideale sfeer in huis te kunnen creëren. Hiervoor hebben we verschillende systemen in onze showroom. In deze blog gaan we hier een kijkje in nemen.

 

Geluidssystemen woonkamer

Goede geluidssystemen voor in de woonkamer kunnen de sfeer maken of breken. Wanneer u niet kijkt naar de kwaliteit van het geluidssysteem kan het geluid erg slecht en krakend zijn. Het is dan ook belangrijk om een checklist te maken voordat u een geluidssysteem gaat kopen, want wat mag nou echt niet ontbreken? Denk dan bijvoorbeeld aan het design, de functie en de gebruikers. Komt u hier niet uit? In de showroom van Morelisse staat specialisten voor u klaar om samen deze keuze te maken.

 

Bang & Olufsen

Eén van de beste geluidssystemen komt van Bang & Olufsen. Dit is een Deens merk die in 1925 startten met de productie van radio’s. Ze begonnen op hun zolderkamer met de verwezenlijking van hun droom; een merk creëren dat gebaseerd is op innovatie, kwaliteit, design en performance. Bang & Olufsen is in 90 jaar uitgegroeid tot een van ’s werelds meest iconische merken en pionier op het gebied van design, technologie en innovatie. De collectie is uitgebreid naar televisies, draadloze speaker systemen, speakers, audiosystemen en B&O Play.

 

Geluidssystemen

Er is geen betere plek dan in een showroom uw nieuwe TV te kopen. Het voelt namelijk alsof u bij ons thuis op bezoek bent. Het begon in 1932 met een lampenwinkel en installatiebedrijf voor verlichting met de naam ‘Het Lampenhuis Morelisse’. Inmiddels is de zaak al 13 jaar van de kleinzoon Ramon Morelisse en is het écht een familiebedrijf. We zijn getransformeerd tot hét adres voor beeld, geluid en alle relevant zaken daaromheen. U perfect adviseren over beeld, geluid en de installatie door onze eigen technische dienst, is voor ons een van de belangrijkste pijlers. Daarom heeft Ramon Morelisse enkel gekozen voor de hoogste kwaliteit in beeld en geluid. Komt u ook een bezoekje brengen aan onze prachtige showroom?

https://morelisse.nl/