Cloacade Film
Image default
Bedrijven

De juiste informatie over LED

Bent u op zoek naar goede werkplaatsverlichting? We wijzen u erop dat er nog steeds fabels rondgaan over LED lampen. Dat ze erg duur zijn bijvoorbeeld. Jaren geleden hing er inderdaad een behoorlijk prijskaartje aan LED’s. Investeren in industriële lampen of armaturen voor op kantoor deden ondernemers dan ook niet zomaar. Anno nu zijn LED armaturen een stuk betaalbaarder. Bij de aanschaf ervan moet rekening worden gehouden met de terugverdientijd en dan durven we LED’s zeker wel goedkoop te noemen. Een gemiddeld bedrijf dat alle lampen door LED exemplaren vervangt, heeft het geïnvesteerde geld in twee tot drie jaar terugverdiend. Bent u benieuwd hoe lang (of kort!) dat bij u zal zijn? LED expert LED Design Holland kan het voor u uitrekenen.

Led Design Holland richt zich met name op zakelijke klanten. De ene keer gaat het om bedrijfshal verlichting, een andere keer om kantoorarmaturen en een volgende keer om winkel LED’s. Voor iedere klant wordt een 3D-lichtplan uitgewerkt. Daar rolt een gedetailleerd advies uit. Is de klant akkoord, dan zorgt LED Design Holland voor de inkoop en installatie van de lampen. Is een bepaalde lamp na verloop van tijd aan vervanging toe? LED Design Holland regelt ‘t. Ook met vragen over alles wat met LED te maken heeft, kunnen ondernemingen aankloppen bij deze LED professional. Wilt u weten of een rail met spot, een downlighter of een panel geschikt is? Vraagt u zich af voor hoeveel Lumen, Kelvin en Watt u moet kiezen? Bent u benieuwd waar u een goede LED groothandel kunt vinden? LED Design Holland vertelt het u allemaal!

DALI lichtsturing is ook zo’n onderwerp waar LED Design Holland alles over weet. Dit populaire, innovatieve lichtmanagementsysteem kunnen we het best omschrijven als software om alle lampen in één keer aan te sturen. Het gaat om een digitale, bestuurbare koppeling van lichtbronnen. Hierbij zijn dimbare, smart lampen nodig. Lichtmanagementsystemen zorgen voor een optimale besparing van energie. Lampen branden alleen als het nodig is en alleen op de sterkte die nodig is. DALI staat overigens voor

Digital Adressable Lighting Interface. DALI maakt het mogelijk lichtscenario’s op maat te ontwerpen aan de hand van daglichtregeling, aanwezigheidsdetectie en automatische tijdsturing. Het aansturen kan tot op het niveau van één enkele lamp.

https://www.leddesignholland.nl