Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Verrassende voordelen bij de herfst uitverkoop

De herfst is voor veel koopjesjagers één van de interessantste sales periodes van het jaar. De herfst loopt ieder jaar weer van 21 september tot en met 20 december. En brengt daarbij in ieder geval twee grote uitverkoopdagen met zich mee. Maar daarover later iets meer. Het begin van de herfst volgt direct na de grote zomer sale. Dit is een verkoopperiode die bij de meeste winkels midden september eindigt.

September koopjes

De tweede helft van september biedt echter nog steeds bijzonder veel aanbiedingen voor diverse artikelen, zoals huishoudelijke apparaten en schoolbenodigdheden. En vergeet ook de matrassen niet. Want jaar na jaar is september de beste tijd voor de koop van een matras.

Hetzelfde geldt voor de beroemde iPhones. Het is immers bekend dat Apple al haar nieuwe iPhone modellen tijdens het jaarlijkse keynote evenement van het bedrijf in september aankondigt. Deze onthulling wordt meestal direct gevolgd door een prijsdaling op de huidige telefoonmodellen.

Oktober kortingen

In oktober zijn er ook tal van aanbiedingen in allerlei productcategorieën te vinden. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubels. Want zodra de temperatuur behoorlijk zakt, zal men over het algemeen veel minder tijd buitenshuis doorbrengen. Dus kun je verwachten dat er dan aangename deals op terrasmeubilair en producten voor het outdoor leven voorbij komen.

Jeans zal nu ook in de aanbieding komen. De nieuwe herfst voorraad komt veelal in augustus en september in de meeste modewinkels aan. Maar je kunt dan beter nog even wachten. Oktober is een beter moment om voordelig een nieuwe spijkerbroek te kopen.

November sales

November is de allerbelangrijkste maand als het om sales gaat. Dit vindt met name aan het eind van de maand op Black Friday plaats. Dit is de vierde vrijdag in november, de dag na de Amerikaanse Thanksgiving Day. Gevolgd door Cyber Monday, de maandag die hierop volgt.

Cyber monday is een 24-uurs online winkel evenement. Het begon in eerste instantie als een handige manier voor bedrijven om hun klanten aan te moedigen om op het internet te shoppen. En is sindsdien tot een koopjes festijn uitgegroeid.

In deze spannende winkel periode zullen de meest populaire tech producten vaak hun allerlaagste prijzen van het jaar beleven. Gadgets zoals tablets, laptops en game consoles staan centraal tijdens de Black Friday en Cyber Monday uitverkoop. Het is bovendien de allerbeste periode om naar geschikte deals op smartphones, smartwatches of activiteitstrackers op zoek te gaan.

Maar ook huishoudelijke apparaten zijn dan gunstiger geprijsd. Reserveer jouw grote aankoop van een groot huishoudelijk apparaat, zoals een koelkast, wasmachine, of droger, dus ook voor één van deze koopjesdagen.

Veel shoppers wachten ook vaak tot de Black Friday en Cyber Monday sales evenementen om items voor Sinterklaas en de Kerst van hun cadeaulijst af te vinken. Je kunt verwachten dat de meeste (online) retailers aan het eind van november en het begin van december voor producten in bijna elke categorie wel een aantrekkelijke deal aanbieden.

Zoals je al kon lezen brengt de herfstverkoop veel aantrekkelijke momenten om de beste koopjes te scoren. Dus zet je schrap, wacht tot het juiste moment en zorg er uiteraard voor dat je bankrekening  optimaal gevuld is om hier ultiem van te profiteren!