Cloacade Film
Image default
Bedrijven

Hoe vind je je ideale kapper?

Een goede coupe is voor veel mensen van groot belang. Het is nu eenmaal fijn als je een leuk kapsel hebt: je krijgt hier ook meer zelfvertrouwen van en het ziet er simpelweg gewoon een stuk leuker uit! Niemand vind het fijn om constant met een pet, muts of ander soort hoofddeksel rond te lopen omdat zijn coupe mislukt is. Het vinden van een kapper die volledig aan jouw eisen voldoet kan nog wel eens lastig zijn: hoe vind je nou de kapper die bij jou past?

  1. Maak gebruik van het internet en social media

Tegenwoordig heeft iedere onderneming meerdere kanalen op het internet via welke een indruk wordt gegeven van het werk van de zaak. Vooral op Facebook, Instagram of de website van de zaak zelf is dit makkelijk te zien. Bereid je dus een beetje voor wanneer je naar een nieuwe kapper zoekt door eerst het werk van de medewerkers te bekijken! Het is ook van belang om onderscheid te maken tussen een herenkapper delft en vrouwenkapper, deze zijn namelijk in verschillende zaken gespecialiseerd.

  1. Gebruik je eigen omgeving

Door aan vrienden, familie of collega’s te vragen waar zij hun haar laten doen kom je veel suggesties tegen. Vraag vooral aan de mensen waarvan jij vind dat ze een mooi kapsel hebben suggesties. Let hierbij wel op het type haar, iemand met krullen heeft nou eenmaal ander haar dan iemand met steil haar, waardoor dezelfde coupe er heel anders uit kan komen te zien.

  1. Communiceer met je kapper

Wanneer je op zoek bent naar een speciale coupe, is het lastig voor de kapper delft om precies te doen wat jij wilt wanneer je dit niet duidelijk beschrijft. Hierdoor is belangrijk dat jij precies weet wat je wilt, en dit duidelijk aan je kapper kunt vertellen. Zo weten jullie allebei wat de bedoeling is. Wees ook niet bang om je kapper te vertellen dat je het niet mooi vind wanneer het slecht geknipt wordt! Blijf hierin beleefd, en geef aan wat er de volgende keer anders gedaan dient te worden.

https://www.cloacadefilm.nl/