Cloacade Film
Image default
Bedrijven

Riool problemen in Haarlem? Niet voor lang!

 

Het ontstoppen van je riool is in en om Haarlem geen probleem, riool ontstoppen Haarlem kan 24 uur per dag, 7 dagen per week! Doordat het lokale vakmensen zijn, zijn ze bekend met de problemen in jouw buurt.

Verstopte leidingen

Verstopte leidingen zijn altijd vervelend, of dit nou in huis of op het werk is, het brengt vervelende problemen met zich mee. Vooral op plekken waar veel mensen gebruik maken van hetzelfde toilet is de kans op verstopping groot. Het is daarom aan te raden om zeker bij drukke toiletten gebruik te maken van dun toiletpapier. Dikker toiletpapier zorgt namelijk eerder voor verstoppingen. Daarnaast is het ook aan te raden om voornamelijk bij openbare toiletten te zorgen voor een afvalbakje, zo belanden er geen onnodige dingen in het toilet. Deze maatregelen helpen ook thuis om de leidingen leeg te houden.

Dit geldt niet alleen voor het toilet maar ook voor de douche, wastafel en gootsteen. Wanneer hier teveel doorheen gaat, haren of etensresten bijvoorbeeld, kan er een verstopping ontstaan. Verstopte leidingen zijn over het algemeen relatief makkelijk te voorkomen.

Riool probleem

Naast verstopte leidingen kunnen riool problemen ook komen door een verzakking, een buis die in de verdrukking zit door een boomwortel of een gat in de leiding. De beste riool ontstoppers vind je lokaal: ze kennen alle ins en outs van het riool in Haarlem. Doordat zij altijd te maken hebben met hetzelfde riool, kennen zij de problemen. Zit er bijvoorbeeld een verzakking in een bepaald gebied, kennen zij de oorzaak en kan het probleem snel verholpen worden. Twijfel je aan de staat van je riool, dan is een lokale vakman ook goed om in te schakelen. De lokale expert is op de hoogte van gebeurtenissen in jouw wijk, zijn er recent problemen geweest of juist niet, dit weet de lokale vakman.

Kosten

Een vakman inschakelen kost altijd geld, er kan van tevoren een offerte op worden gesteld om een indruk te krijgen. De hoogte van de rekening hangt af van het te verhelpen probleem. Is de vakman binnen een half uur klaar, dan valt het mee. Wordt er een groter probleem gevonden wat verholpen moet worden, dan kan dit behoorlijk oplopen. Laat je daarom vooraf goed informeren, de vakman kan vaak een goede inschatting maken van de te verwachten kosten.