Cloacade Film
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding aanschaffen? Wat u wel en niet moet doen

Bedrijfskleding aanschaffen voor uw bedrijf kan moeilijk zijn. Misschien werkt u of uw bedrijf in een bepaalde sector die bepaalde kleding voor de veiligheid nodig heeft of misschien werkt u in de financiële sector en wilt u vooral dat u of uw werknemers professioneel overkomen. Elke sector en elk bedrijf heeft andere eisen aan werkkleding. Verder kunt u lezen wat de functie is van bedrijfskleding wat u wel en niet moet doen bij het aanschaffen van bedrijfskleding.

Functie bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft verschillende functies. Zoals eerder al besproken kan de juiste bedrijfskleding zorgen voor professionaliteit en veiligheid van de werknemers. Daarnaast kan bedrijfskleding ook zorgen voor gelijkheid op de werkvloer. Gelijkheid zorgt ook voor respect en waardering onder de werknemers zelf. Ook kan de juiste werkkleding voor reclame zorgen. Door de herkenbaarheid en zichtbaarheid van de kleding kan dit ook zorgen voor nieuwe klanten. Heeft u bijvoorbeeld ergens goed werk geleverd en mensen zien dat en zien uw logo of merknaam op de kleding staan dan is de kans groot dat deze mensen dit toch gaan opzoeken.

Doen!

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de juiste bedrijfskleding aan te schaffen. Ten eerste is het goed om kleding aan te schaffen in de kleuren van uw logo of merknaam. Door de juiste kleuren te gebruiken zorgt dit ook voor herkenbaarheid. Daarnaast is het ook een tip om uw logo of merknaam op de kleding te laten drukken. Ook moet u verschillende maten en sets aanschaffen. Een werknemer die niet genoeg kleding heeft moet deze kleding opnieuw steeds gebruiken en dat kan niet fris overkomen. Daarnaast is het ook zo dat een te groot of te klein kledingstuk amateuristisch overkomt. Dit is allemaal belangrijk voor de professionaliteit, maar ook voor de herkenbaarheid en dus de reclame.

Niet doen!

Net is al besproken dat het goed is om de juiste kleuren aan te schaffen en een logo of merknaam te laten drukken op de kleding. Helaas kan het ook averechts werken als u dit overdreven gaat doen. Zo is het niet verstandig om uw logo heel groot te laten drukken. Dit kan vaak amateuristisch overkomen. Ook is het belangrijk dat u niet overdreven de kleuren gaat laten terug komen. Als u bedrijf een felle kleur geel of blauw of andere kleur heeft kan u dit ook verwerken door een lijntje op een zwart of wit shirt aan te brengen. Het belangrijkste is dat u subtiel bent met het aanschaffen van uw bedrijfskleding. Ook is het niet handig om gelimiteerde bedrijfskleding aan te schaffen. Hiermee wordt bedoeld dat er partijen zijn die speciale bedrijfskleding kunnen aanbieden door een bepaalde collectie. Het is niet verstandig om dit te doen, omdat het mogelijk is dat u in de loop der tijd andere mensen aanneemt. U krijgt dan mogelijk een verschil in kleding tussen de werknemers en dat is niet professioneel

Bedrijfskleding aanschaffen?

Als u bedrijfskleding wilt gaan aanschaffen is het goed om deze punten mee te nemen. Er zijn verschillende partijen die een groot aanbod hebben in werkkleding. Kijk goed naar de kwaliteit, maar ook het budget dat u wilt uitgeven. Hurricane bedrijfskleding is aanrader op het gebied van werkkleding. U kunt bij deze partij, maar ook bij andere partijen ervoor kiezen om uw werk of bedrijfskleding te laten drukken.