Cloacade Film
Image default
Electronica en Computers

Uw archief laten scannen, digitaliseren en optimaliseren

Als u uw archief wilt laten scannen en digitaliseren, zoekt u een specialist die meer doet dan wat gevraagd wordt. GMS is een specialist die voor allerlei organisaties in Nederland archieven digitaliseert. Ze hebben dit onder meer gedaan voor Heineken, BP, Friesland Campina en meer. Ze beschikken over verschillende professionals met ieder hun eigen disciplines. Deze experts zijn in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar de juiste oplossing voor uw situatie. Ze bekijken uw archief dan ook altijd vanuit verschillende perspectieven. Op deze manier zijn ze in staat om uw archief te scannen en digitaliseren, maar ook te optimaliseren. Zo profiteert u van de voordelen van digitalisatie en gaat u erop vooruit.

Profiteer van de voordelen en de expertise

Schakelt u GMS in en wilt u uw archief digitaliseren? Dan profiteert u van veel voordelen. Ze nemen aan adviserende rol op zich en helpen u gedurende het hele traject. Ze zorgen dat het digitale archief aansluit op uw systemen en nadien werkt u volledig digitaal. Dit bespaart enorm veel ruimte, omdat u geen papieren archieven meer nodig heeft. Daarnaast werkt het aanzienlijk efficiënter dan archieven op papier. Alle daartoe geautoriseerde medewerkers kunnen altijd en overal toegang krijgen tot de archieven. Om het archief foutloos te scannen en digitaliseren, zullen ze eerst uw wensen, eisen en het huidige archief inventariseren. Zo weten ze precies waar ze mee gaan werken en hoe ze het proces aan moeten pakken. Daarna maken ze een projectplan. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan ze aan de slag en implementeren ze een controleprocedure om fouten te voorkomen. De nabewerking vindt plaats op basis van uw wensen en eisen.

Gebruik een betrouwbare partij

Als u uw archief wilt laten scannen en digitaliseren, is het belangrijk om een betrouwbare partner te gebruiken. Op deze manier weet u zeker dat u gedigitaliseerde archief juridisch geldig is en dat gevoelige documenten veilig overgezet worden. Wilt u weten wat GMS voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

https://gmsnl.com/