Cloacade Film
Image default
Electronica en Computers

Vaatwasser reparatie Utrecht over wat een vaatwasser allemaal aankan

Vaatwasser reparatie Utrecht: Mijn vaatwasser kan dat? 7 Dishwasher-hacks die je niet zult geloven!

Vaatwassers doen goed wat hun naam doet vermoeden, maar wist u dat ze kunnen worden gebruikt om meer te reinigen dan alleen vuile vaat? Deze handige vaatwasser-hacks zullen u uitleggen hoe u veilig en effectief alles van speelgoed tot gereedschappen kunt wassen met dit veelzijdige keukenapparaat. Dingen die u kunt reinigen in de afwasmachine Heb je je ooit afgevraagd of er een eenvoudigere manier is om het pluisfilter van je droger te reinigen of je favoriete honkbalhoed te wassen? Onze vaatwasser-hacks zullen alle meest nuttige alternatieve toepassingen voor dit apparaat omvatten.

1 – Droger Pluisfilter Trek het pluisfilter van uw droger uit en verwijder zoveel mogelijk overtollig pluis. Zodra alle grotere stukken zijn weggegooid, plaatst u het scherm in het bovenste rek van uw vaatwasser en voert u een lading uit. Dit helpt alle opgebouwde wasverzachter te verwijderen, wat resulteert in een snellere, efficiëntere droger. U kunt ditzelfde proces zelfs herhalen met uw ovenventilatiefilter!

2 – Kinderspeelgoed Een andere van onze favoriete tips voor de vaatwasser is om ze te gebruiken om het speelgoed van uw kinderen te steriliseren. Zet ze gewoon in het bovenste gedeelte van uw vaatwasser en voer een normale cyclus uit met verwarmd droog. Pas op dat u geen speelgoed wast dat niet geschikt is voor de vaatwasser, inclusief houten voorwerpen, en vermijd breekbaar speelgoed met bewegende delen.

3 – Hardware voor kasten We raken de hendels en knoppen rond ons huis de hele dag, elke dag, ongeacht of we ziek zijn of niet. Ziektekiemen en bacteriën zullen zich na verloop van tijd onvermijdelijk opbouwen, dus moeten ze worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Verwijder de hardware van je kast en voer hem door een cyclus in de vaatwasser. Wees voorzichtig, items die zijn geplateerd, geëmailleerd of geverfd, kunnen door de cyclus worden beschadigd, dus plak alleen met metaal en keramiek.

4 – Baseball Caps Een van, zo niet het lastigste te wassen wasgoed is een honkbalhoed. Als je het met veel kleren in je wasmachine gooit, vervorm je de vorm ervan, maar je kunt in plaats daarvan de vaatwasser gebruiken! Plaats uw pet op het bovenste rek en voer een normale cyclus uit. Gebruik voor het beste resultaat een balkap buddy om ervoor te zorgen dat je hoed zijn vorm behoudt.

5 – Tuingereedschap Het verwijderen van grote stukken vuil uit uw tuingereedschap is eenvoudig. Voor het aangekoekt vuil dat niet weg wil, is de sproeiarm van uw vaatwasser de perfecte tegenstander. Voeg je tuinvorken en troffels toe aan een cyclus met je smerigste gerechten. Zorg ervoor dat u geen gereedschap toevoegt met houten handvatten die beschadigd raken.

6 – Huisdierenspeelgoed Als het je lukt om het lievelingsspeeltje van je hond lang genoeg uit de buurt te houden om het te wassen, is je vaatwasser de perfecte manier om hem schoon te maken en te ontsmetten. Plaats ze in het bovenste rek om te wassen en zorg ervoor dat ze zijn gemaakt van afwasmachinebestendig plastic, nylon of rubber.

7 – Glazen verlichtingsarmaturen Je kunt er misschien niet uit eten (hopelijk), maar de glazen verlichtingsarmaturen in je hele huis kunnen op de een of andere manier toch smerig worden. Dat maakt ze de perfecte kandidaat voor eenvoudige reiniging van de vaatwasser! Zorg ervoor dat u alleen glazen armaturen wast zonder hout of metaal. Zorg ervoor dat elke armatuur goed is vastgezet in het bovenste rek en verwijder voor het beste resultaat deze voordat ze drogen en hand-droog met een schone handdoek.

Gaat er onverhoopt toch iets mis met de vaatwasser, weet dan dat u altijd kunt vertrouwen op de kwalitatieve service van witgoed reparatie Utrecht.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl