Cloacade Film
Image default
Bedrijven

Las u dat nou goed?

Bent u op zoek naar een professioneel lasbedrijf? Heeft u iets te lassen, zoek dan niet verder want hier bent u aan het juiste adres! Wij zijn al jaren het beste lasbedrijf in lastechniek en garanderen u dan ook altijd succes en kwaliteit. Las u dat nou goed? De beste in het vak? Jazeker, wij lassen alles en lassen alles goed. Als lasbedrijf zijn we natuurlijk erg trots op hoe wij lassen en hoe er gelast wordt. Met onze mooie lastechnieken zorgen wij er voor dat alles goed vast zit, dat garanderen wij. Bij een lastechniek is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar het materiaal en de smeltgraad van de verschillende materialen, ons lasbedrijf doet dat als geen ander en is een expert in het inzicht van de lasser.

Wat is lassen dan, als het niet lezen is?

Lassen is niet het meervoud van de verleden tijd van lezen. De enkelvoudige verleden tijdsvorm van lezen is namelijk las, en de meervoudsvorm is lazen. Als wij lassen zeggen bedoelen we uiteraard iets heel anders, als we het over lassen hebben hebben we het over het verbinden van twee stalen elementen die door de hitte worden samengesmolten tot een eenheid die de eenheid van het Hollandse volk te boven gaat. Smelten zonder pleidooi is als een kip zonder ei dooier, het kan niet door de beugel.

Democratisch lasbedrijf voor allen

Ons lasbedrijf is er voor iedereen, wij vinden het belangrijk dat iedereen die daar behoefte aan heeft gebruik kan maken van onze service. Ons lasbedrijf last uw beugel zonder twijfel op een perfecte manier. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in ons vakgebied en wij kunnen met zelfvertrouwen zeggen dat we hier zonder te veel poes pas mee door gaan.