Cloacade Film
Image default
Woningen

Laan35 brengt jouw technisch beheer op orde

Jij woonde jaren in een huurwoning, maar bent recentelijk verhuisd naar een appartementencomplex. Waar je in je huurwoning echter niet geheel verantwoordelijk was voor het onderhoud aan het huis, is dat in het geval van je nieuwe appartement wel het geval samen met alle andere leden van de Verenging van Eigenaren. Het vastgoedonderhoud kent zowel een administratieve als technische kant, waarbij het technisch beheer niet goed op orde blijkt te zijn. Iedereen betaalt netjes de maandelijkse bijdrage, maar niemand heeft inzicht in het planmatige onderhoud wat van deze bijdrages gerealiseerd moet worden. Wanneer worden de gewenste zonnepanelen bijvoorbeeld geplaatst, op welk moment is het tijd om de raamkozijnen van het gebouw te laten vervangen en hoe vaak komt de glazenwasser eigenlijk langs?

Verkrijg inzicht in planmatig onderhoud met een MJOP

Herken jij de bovenstaande situatie als vastgoedeigenaar of -beheerder? Dan zal jij veel baat hebben bij de meerjarenonderhoudsplanning ofwel MJOP van Laan35. Middels dit onderhoudsplan verkrijg jij namelijk inzicht in de toekomstige onderhoudsbeurten die het gebouw in de aankomende vijf tot vijfentwintig jaar zal ondergaan. Deze planning wordt opgesteld op basis van een uitgebreide inspectie van het gebouw, gedurende welke foto’s gemaakt worden van de huidige staat van het gebouw. Hierbij maakt het niet uit om wat voor type vastgoed het gaat, dus als eigenaar van een appartementencomplex, parkeergarage of museum ben je bij Laan35 zeker aan het juiste adres. Vervolgens kan Laan35 voor jou op zoek gaan naar een geschikte uitvoerder voor het onderhoud, waarbij wij je verzekeren van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Kom met ons in contact!

Wil jij graag dat Laan35 voor jouw vastgoed een MJOP opstelt om inzicht te krijgen in het planmatige onderhoud voor het gebouw in kwestie? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden in wat wij voor jou kunnen betekenen.

https://laan35.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw droomhuis laten bouwen in Utrecht voor een betaalbare prijs

Waarom kun je thuis beter geen sigaret opsteken

Ontvang betrouwbaar advies over uw toekomstige veranda aan huis