Cloacade Film
Image default
Woningen

Je keuken renoveren: jouw IKEA-keuken die landelijke stijl laten ademen

Een keuken met een landelijke uitstraling blijft ondanks de populariteit van de urban en industriële stijl ongekend gewild. Ze ademen gezelligheid en geven je een nostalgisch gevoel en beschikken vaak over een grote oven en een betegelde achterwand. Niet zelden zie je ze in oude boerderijen. Natuurlijk is de moderne landelijke keuken van alle gemakken voorzien. Keukens in deze stijl schaf je bij de wereldwijd bekende woongigant aan. Maar wat als ze nét niet aan jouw wensen voldoen? Geen probleem! Met losse keukenkastjes voor IKEA-keukens los je het op.

Keukens van natuurlijke en robuuste materialen

Of je nu op zoek bent naar een originele, nieuwe IKEA-keuken of je bestaande IKEA-keuken wilt renoveren, voor een origineel en gepersonaliseerd resultaat wend je je tot Ostoya Furniture. Een landelijke stijl creëer je met natuurlijke en robuuste materialen als hout en steen. Materialen die lang niet altijd bij de Zweedse gigant zelf te verkrijgen zijn. Dit bedrijf, dat zich in losse keukenkastjes voor IKEA-keukens heeft gespecialiseerd, werd opgezet door een in Polen geboren en getogen onderneemster die al van kinds af aan een fascinatie had voor natuur en natuurlijke materialen.

Kwaliteit zoals je gewend bent

Ostoya Furniture laat alle producten naadloos aansluiten op de IKEA-kwaliteit wanneer je jouw keuken laat renoveren. Door de combinatie van losse keukenkastjes voor IKEA-keukens, handgrepen en werkbladen weet je zeker dat je een keuken met een duurzaam en stijlvol karakter creëert. Het op deze manier aanpassen van je keuken kan in elk type woning. Vanaf een besteding van 500 euro is de productlevering gratis. Ook kun je onder voorwaarden binnen 14 dagen gratis retourneren.

Werk samen met de professionele ontwerpservice

Neem je deze partij in de arm om je keuken te renoveren die je bij IKEA hebt gekocht? Dan kun je gerust zijn over het eindresultaat, want er wordt met professionele interieurontwerpers samengewerkt. Deze geven uitgebreide adviezen over te gebruiken materialen en kleuren, daarbij uiteraard altijd rekening houdend met jouw wensen.