Cloacade Film
Image default
Woningen

Uw droomhuis laten bouwen in Utrecht voor een betaalbare prijs

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en vraagt u zich af of u beter een bestaande woning aan kunt schaffen of een woning laat bouwen? Beide opties hebben voor- en nadelen. Veel mensen kiezen toch voor het aanschaffen van een bestaande woning, omdat u dan altijd weet hoeveel u moet betalen en u er snel in kunt trekken. Dit zijn echter geen redenen meer om van een huis laten bouwen in Utrecht af te zien. Laat u echter uw woning bouwen door Hako Bouw, dan kunt u ook een betaalbare nieuwbouwwoning bezitten, die snel kan worden geplaatst en die ingericht is op uw wensen en behoeften. Zij gebruiken namelijk een concept wat een woning laten bouwen voor iedereen mogelijk maakt.

De aannemer helpt u op weg en u maakt het af

Bij deze aannemer kiest u eerst uit één van de vijf basisontwerpen. Deze zijn allen uitgevoerd in een andere stijl en hebben een warmtepomp, zonnepanelen en een koelsysteem. U kunt dan denken aan een jaren ’30 woning, een herenhuis, een landelijke woning, een notariswoning of een moderne villa. Vervolgens gaat u met de online configurator aan de slag om dit basisontwerp naar uw eigen wensen in te vullen. U kunt bijvoorbeeld een huis laten bouwen in Utrecht met of zonder garage, of met of zonder erker. U bepaalt de afmetingen, de indeling van de verdiepingen en de oplevering. U ziet dan ook direct hoe uw keuze de prijs beïnvloedt, zodat u in staat bent exact binnen budget te blijven.

Een betrouwbare partner

Op deze manier uw huis laten bouwen in Utrecht heeft veel voordelen. Het is snel, voordelig en u krijgt toch een woning die bij u past. Tegelijkertijd staat Hako Bouw er als aannemer bekend om kwaliteit te leveren en betrouwbaar te zijn. U kunt uw eigen woning berekenen, indienen en weet altijd exact waar u aan toe bent. Een samenwerking met deze bouwspecialist is dus zeker de moeite waard!