Cloacade Film
Image default
Woningen

NWWI Taxateur Hilversum

Bent u bezig met de aanvraag van uw hypotheek? Hiervoor heeft u een NWWI Taxatierapport nodig. In dit artikel bespreken we wat het is, wanneer je het kan aanvragen en wat makelaar van der Helm hierin kan betekenen.

 

NWWI Taxatie

Dit is een gevalideerd taxatierapport en is gecontroleerd door de NWWI op kwaliteit. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Naast het aanvragen van een hypotheek zijn er ook nog andere redenen om een taxatie uit te laten voeren: bijvoorbeeld bij de aankoop of verkoop van een woning of andere vormen van kredietverstrekking, (fiscale) minnelijke waardering, scheidingen of nalatenschappen. Het is verstandig om de taxatie uit te laten voeren door een erkende en vakkundige taxateur.

 

Erkend NWWI taxateur Hilversum

Het inschakelen van een erkend NWWI taxateur kent vele voordelen. Het NWWI werkt namelijk alleen met taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Met dit keurmerk garandeert het NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Kortom, als u een erkende en betaalbare NWWI taxateur nodig heeft in Hilversum bent u bij Van der Helm aan het juiste adres.

 

Een woning taxatie in Hilversum

Naast de hulp bij het kopen of verkopen van uw woning kunt u dus ook bij ons terecht voor het taxeren van uw woning. Als erkend NWWI taxateur in Hilversum kunt u bij ons een taxatierapport aanvragen ten behoeve van:

  • Het verhogen of omzetten van de hypotheek;
  • Het verkrijgen van een financiering bij aanschaf van een woning;
  • Het vaststellen van successierechten.

 

Vraag een taxatie-opdracht aan

Bent u benieuwd of en hoe wij u van dienst kunnen zijn als taxateur in Hilversum? Wilt u advies inwinnen of de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons via 035 – 624 14 51. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de waardebepaling van een woning.

 

https://www.vanderhelm.nl/taxatie