Cloacade Film
Image default
Woningen

Woning verhuren aan expats in Amsterdam met deskundige hulp

Op het moment dat u een appartement wilt gaan verhuren aan expats in Amsterdam, is het vanzelfsprekend dat u een professional in de arm neemt die u de juiste begeleiding kan bieden. Haagen & Partners is al jarenlang actief op de verhuurmarkt in Amsterdam en omstreken. Deze verhuurmakelaar is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij de verhuur van woningen aan expats in de regio. Het professionele team kan al uw vragen beantwoorden en samen met u kijken hoe u het snelst een huurder voor uw woning vindt.

Verhuurmakelaar met ervaring

Haagen & Partners biedt al sinds 1993 deskundige begeleiding bij het verhuren van woningen en vastgoed aan expats in Amsterdam en omgeving. In die periode is er een hoop kennis en ervaring opgedaan, en een uitgebreid netwerk neergezet. Deze professional is bovendien aangesloten bij de brancheorganisatie VVA, dus u kunt rekenen op een hoogwaardige dienstverlening. Wanneer uw woning op de website van de verhuurmakelaar wordt geplaatst, heeft u snel en eenvoudig een huurder gevonden. De vragen en problemen van de huurder worden door een contactpersoon behandeld, evenals het noodzakelijk onderhoud. Op die manier hoeft u zich daar niet druk over te maken. Als u echter liever zelf bepaalde zaken regelt, is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Waarom kiest u voor verhuur aan expats?

Expats zijn werknemers die door een buitenlandse organisatie hierheen zijn gestuurd, of bijvoorbeeld door een Nederlands bedrijf worden ingehuurd. Ze zoeken meestal per direct een woning. dus de kans is groot dat u niet lang hoeft te wachten om een geschikte huurder te vinden. Daarnaast is een expat een betrouwbare huurder. Over het algemeen heeft een expat een goed salaris, is hij hoogopgeleid en op zoek naar een serieuze woning. U kunt te allen tijde deskundig advies krijgen van één van de specialisten uit het team, als u uw mogelijkheden wilt bekijken om te verhuren aan expats in Amsterdam.

https://haagen-partners.nl/