Cloacade Film
Image default
Woningen

Milieuvriendelijke maatwerk trappen

Maatwerk trappen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast en kunnen dus ook van milieuvriendelijke materialen gemaakt worden. U kunt bij HR Trappen terecht voor milieuvriendelijke maatwerk trappen. U kunt verschillende gerealiseerde trappen zien in hun online toonzaal of langskomen in de vestiging om modeltrappen te bekijken. Aan de hand van een 3D-ontwerp kunt u beslissen of de trap is gerealiseerd, zoals u in gedachten had.

Milieuvriendelijke materialen

Maatwerk trappen kunnen van diverse duurzame materialen gemaakt worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bamboe trap. Het materiaal kan gerecycled worden en heeft een groeicyclus van slechts vier of vijf jaar. Dit betekent dat bamboe ieder jaar geoogst kan worden. Ook rubberhout is een goed duurzaam alternatief voor andere houtsoorten. De bomen waarvan dit hout afkomstig is worden namelijk gekapt wanneer deze onvoldoende rubber produceren, waardoor het hout overblijft. Dit wordt vervolgens gebruikt door de meubel- en trappenindustrie.

Een passend ontwerp

Het kan lastig zijn om een modeltrap te vinden die net zo is als de trap die u in gedachten heeft, zeker wanneer uw ontwerp uniek en milieuvriendelijk is. Daarom kan het verstandig zijn om een 3D-ontwerp van maatwerk trappen aan te vragen. Dit helpt u om in te schatten of de trap aansluit bij uw wensen en goed in de ruimte past. U ziet in dit digitale ontwerp namelijk de trap inclusief hekwerk, leuningen en verlichting in uw eigen ruimte, zodat u een goede inschatting kan maken.

Duurzame trap laten plaatsen

U kunt bij HR Trappen terecht voor het vakkundig laten plaatsen van maatwerk trappen. De experts van dit familiebedrijf hebben ruime ervaring en kunnen u deskundig adviseren. Ze plaatsen met liefde duurzame trappen die bijdragen aan het behoud van een goede leefomgeving. De trappen worden geheel op maat gemaakt, voldoen aan uw eisen en passen goed bij de interieurstijl in uw woning.

https://www.hrtrappen.nl/