Cloacade Film
Image default
Woningen

Waarom kun je thuis beter geen sigaret opsteken

huis te koop

Thuis roken is niet het beste idee. Als u van plan bent de woning te verhuren of te verkopen natuurlijk niet. Het risico op brand is groter, wat niet het enige nadeel is.

Overal giftige stoffen

Tabaksrook bevat meer dan 4000 giftige stoffen. Minstens 50 van hen kunnen kanker veroorzaken. Ze blijven in de lucht, verhuizen naar andere kamers en concentreren zich op alles. Dit betekent dat gifstoffen op uw meubels en muren terechtkomen en in uw kleding en gordijnen terechtkomen.

Familieleden, bezoekers en huisdieren roken ook passief. Alleen roken als je alleen bent, helpt niet. Kort daarna vlogen er nog steeds giftige stoffen door het huis. Kinderen die zich nog niet volledig tot de longen hebben ontwikkeld, worden sneller ziek.

Beperk schade

Is er rook in het huis dat u koopt of verkoopt? Gebruik dan deze hulpgereedschappen om schade te beperken.

Plaats kommen met azijn of gemalen koffie in verschillende kamers van het huis om de geur te neutraliseren. De geur van wierookstokjes is oké en iets milder.

Open de ramen voor een beter resultaat. Op deze manier wordt de lucht in huis constant geactualiseerd.

Was de gordijnen grondig.

Als het meubel ook een eigenaardige geur heeft, kunt u deze met water en zeep wassen. Werkt dat niet? Zet serviesgoed met koffiedik of azijn onder uw meubelen en laat het lang genoeg staan.

Er hangt een geur van rook op de muren. Daarom, als u de geur volledig van het huis wilt uitsluiten, moet u de muren schilderen. Er zijn zelfs verven die de aanval van nicotine kunnen compenseren.

Roken in huis kan enige schade toebrengen aan uw omgeving. Een goede oplossing is om buiten te roken. Vind je het niet lekker, zorg dan voor een comfortabele plek op je terras.

te koop huis hoboken

https://be.propenda.com