Cloacade Film
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw kapsel bijwerken door een professionele kapper in de regio Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een geschikte kapper in de omgeving van Krimpen aan de Lek of Krimpen aan den IJssel? Dan is het raadzaam om eens lans te gaan bij Moniques Hairfashion. Zij knippen zowel mannen als vrouwen op zorgvuldige wijze, maar ook kinderen zijn van harte welkom bij deze kapsalon. De kappers die er werkzaam zijn, besteden écht aandacht aan uw haren. Zij zorgen ervoor dat u over een mooi kapsel beschikt dat precies aan uw wensen voldoet. Naast een uitstekende knipbeurt bent u bovendien ook verzekerd van de beste service. Dit alles bieden zij aan tegen een zeer voordelige prijs! Wanneer laat u uw kapsel knippen bij deze kapsalon?

Diverse mogelijkheden voor uw haren

De meeste kapsalons focussen zich voornamelijk op het maken van de mooiste vrouwenkapsels. Bij Moniques Hairfashion is er net zoveel aandacht voor hem als voor haar. Daarom biedt deze kapper in Krimpen aan de Lek, niet ver van Krimpen aan den IJssel, diverse behandelingen voor heren aan. Zo kunt u bij hen terecht voor een standaard knipbeurt, maar er zijn ook extra mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het kleuren of stylen van uw haren. Ook een Gordi Boldi of tondeuse behandeling is mogelijk en zelfs uw baard kunt u laten bijwerken in deze specialistische kapsalon. Uw baard wordt op een klassieke manier geschoren met een open mes. Zo wordt alles tot in de puntjes bijgewerkt en gaat u stralend naar buiten.

Breng een bezoek aan deze kapsalon

Wilt u graag een mooie coupe en wilt u daarom een afspraak inplannen bij Moniques Hairfashion? Breng dan een bezoek aan hun website en maak een keuze uit de beschikbare data en tijdstippen. Ook kunt u deze kapper in Krimpen aan de Lek, vlak bij Krimpen aan den IJssel, telefonisch benaderen om een afspraak te maken. Kies voor een behandeling bij een professionele kapper en ga langs bij deze kapsalon; u loopt er ongetwijfeld tevreden de deur uit!

 

https://moniqueshairfashion.nl/