Cloacade Film
Image default
Beauty en verzorging

Loffs sieraden met een faitrade gedachte

Loffs embraces women all over the world

Loffs staat voor fair trade en handgemaakte sieraden, sjaals en tassen. De kleine exclusieve collectie richt zicht niet op de massa maar op het individu dat zich met kleur en kwaliteit wil onderscheiden.

Eigenzinnig, stoer, apart en kleurrijk – Loffs herkent u uit duizenden.

Wij werken samen met vrouwen uit vele culturen zoals vrouwen uit Nepal. Zij zijn blij met de werkgelegenheid en zorgen voor betere leefomstandigheden voor hun families en dorpen. Zo werken zij aan een betere toekomst. Loffs brengt geluk over alle vrouwen van de wereld.

 

Inspiratie
Geïnspireerd door kleur, kracht en liefde creëren vrouwen van over de hele wereld stoere en toch ook feminine sieraden. Iedere Loffs laat ambacht zien en geeft style aan jou als draagster en kansen aan haar als maakster.

Kracht
LOFFS is het initiatief van Diana. “Op één van mijn reizen door Azië viel me op dat daar de kleuren het dagelijkse leven zo opvrolijkte, graag wilde ik dit overbrengen in mijn sieraden. De kracht van de LOFFS armbanden zit hem dan ook in de vele kleuren en mooie materialen. Na jarenlange ervaring in de sieradenbranch besloot ik dat ik met sieraden niet alleen mensen, maar vooral de wereld een beetje mooier wilde maken.”

Eerlijke handel voor vrouwen uit Nepal
De sieraden van LOFFS worden met veel liefde door vrouwen in Nepal gemaakt. Zij werken vanuit hun huis en kunnen zo de zorg voor hun kinderen en werk combineren. De kraaltjes zijn afkomstig uit verschillende landen en de designs worden door LOFFS zelf gemaakt. Een agente in Nepal verzamelt de kralen en designs en geeft de Nepalese vrouwen vervolgens hun eigen opdrachten en materialen mee. Op deze manier genereren de vrouwen in Nepal inkomen en kunnen zij bouwen aan een betere toekomst voor zichzelf en hun familie.

LOFFS draagt zorg voor goede werkomstandigheden en eerlijke handel.

Bestel de trendy collectie van Loffs

LOFFS lanceert meerdere keren per jaar een nieuwe collectie en biedt spelend met trends, kleuren en feel van het nu geheel haar eigen stijl. Er zijn verschillende lijnen, variërend van sophisticated en chique uitstraling naar high fashion en trendy looks. De armbanden zijn heel fijn om met elkaar te combineren, juist door de veelzijdigheid aan prints en kleuren. Ze zijn handgemaakt van glaskraaltjes, uniek en one size fits all. De armbanden hebben geen slotje, je rolt ze dus zo over je hand heen. Dit zorgt ervoor dat ze heel comfortabel dragen, geen gerinkel of geschud aan je hand.

Kies ook voor Fairtrade sieraden

LOFFS armbanden zijn te koop bij trendzaken, juweliers en fashionstores door heel Nederland en natuurlijk online. Wanneer je een mooie LOFFS armband cadeau geeft of voor jezelf koopt, geef je de liefde die bij het maken erin is gestopt door. Je helpt mee om het leven van veel mensen op de wereld een stukje vrolijker te maken. Maak je look helemaal compleet met de prachtige sjaals van Be You.

https://www.lovelylabel.nl/