Cloacade Film
Image default
Sport

Wanneer u op zoek bent naar dressuurletters of springbalken

Al uw producten voor de paardensport, zoals dressuurletters en springbalken, koopt u bij Heritage Products. Van omheiningen tot grand-pix dressuurringen en hindernissen: hier vindt u het allemaal. U vindt hier onder andere alle benodigde producten voor het maken van een dressuurring. Al jaren biedt dit bedrijf kwalitatief hoogwaardig dressuurhekwerk voor het maken van diverse dressuurringen. De witte kunststof omheiningen worden reeds voor vele omheiningen en grand-pix dressuurringen gebruikt. Daarnaast hebben zij een rijk en divers aanbod aan dressuurletters voor kegelpistes, permanent geplaatste pistes en pistes met een hoge omheining. De letters hebben een stijlvolle uitstraling, zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en gaan jarenlang mee. U kiest uit een set van acht of twaalf letters.

Veilige en duurzame springbalken voor elke situatie

Ook wanneer u innovatieve, duurzame en kunststof springbalken zoekt, bent u hier op de juiste locatie. In het assortiment vindt u naast standaard springbalken ook hindernissen op maat. Met hanghekken, onderhekken en planken maakt u al uw hindernissen compleet. Doordat de balken uit  kunststof en hout bestaan, beschikken deze over het juiste gewicht van twaalf kilogram en mogen deze ook gebruikt worden tijdens officiële wedstrijden. Ook de veiligheid van ruiter en paard is gewaarborgd doordat de balken niet splinteren of scheuren. Met deze springbalken kiest u altijd voor een veilige en duurzame constructie. De springbalken en constructies van Heritage Products worden reeds bij vele verenigingen en evenementen ingezet.

Al uw producten voor in de paardensport bestellen

Bent u op zoek naar materiaal zoals springbalken of dressuurletters? Hier vindt u al het benodigde materiaal voor in de paardensport. Voor al uw kwalitatief dressuurhekwerk, dressuurmateriaal en hindernissen bent u hier op de juiste plek. Bestel eenvoudig uw producten door contact op te nemen met de medewerkers van Heritage Products. U kunt via de website eenvoudig een offerte aanvragen of bekijken bij welke dealers de producten verkrijgbaar zijn. Kiest u voor producten van Heritage Product, dan kiest u veilige en duurzame producten.