Cloacade Film
Image default
Beauty en verzorging

Kies voor definitief ontharen door deze professional uit de buurt van Tilburg

Wanneer u last heeft van ongewenste beharing, dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn. Hier zijn tegenwoordig meerdere behandelingen voor die uw haar tijdelijk verwijderen. Als u er zeker van wilt zijn dat uw ongewenste beharing definitief verwijderd wordt, gaat u naar een specialist toe. Het ontharen moet namelijk op een professionele en veilige manier gedaan worden. Daarom is het verstandig om naar een specialist zoals DermaVision in Tilburg te gaan voor het ontharen. Bij deze specialist werken gediplomeerde en gekwalificeerde huidtherapeuten die naar uw situatie kijken en hier een persoonlijk behandelplan voor maken. Deze specialist gaat niet zomaar aan de slag, maar zorgt ervoor dat ze goed kijken naar uw probleem en het aantal behandelingen dat u nodig heeft.

Een effectieve behandeling voor het verwijderen van uw haren

Bij het ontharen wordt gebruik gemaakt van lichtbundels die het effect hebben van een laser. Door deze lichtbundels te gebruiken worden uw haren definitief verwijderd. Deze specialist in Tilburg gebruik voor het ontharen twee verschillende behandelingen. Welke behandeling bij u gebruikt wordt, is afhankelijk van uw probleem. Door goed te kijken naar uw probleem en rekening te houden met uw wensen, maken de specialisten van DermaVision de keuze tussen de verschillende behandelingen. De keuze zal vaak gaan naar Intens Pulsed Light, wat te vergelijken is met een laser en is geschikt voor pigment. De andere behandeling is elektrische epilatie, deze is geschikt voor iedere huidskleur. U bent dus altijd verzekerd van een effectieve behandeling bij het ontharen van uw lichaam in Tilburg.

Kom er zelf achter of ontharen iets voor u is

Wilt u graag van ongewenste beharing af en bent u ten einde raad? Zorg er dan voor dat u weer lekker in uw vel komt te zitten en laat u definitief ontharen in Tilburg. Twijfelt u of een behandeling iets voor u is? Bij deze specialist kunt u een vrijblijvend intakegesprek aanvragen. Op deze manier kunt u al uw vragen stellen aan de professionals van dit bedrijf en komt u er zelf achter of het de juiste behandeling voor u is!

https://dermavision.nl/