Cloacade Film
Image default
Aanbiedingen

Wat is de beste wasmachine van 2021?

Wanneer je een nieuwe wasmachine moet kopen ga je waarschijnlijk op internet kijken wat je het beste kunt kopen. Hierbij zijn een aantal zaken van belang. Maar is het kopen van een nieuwe wasmachine wel zo makkelijk? In principe wel, maar je moet wel weten waar je op moet letten. Met onderstaande tips komt het helemaal goed!

Kijk naar de capaciteit

Elk huishouden heeft een andere wasmachine qua capaciteit nodig. Wanneer je elke week weer een enorme berg was moet wegwerken heb je een andere wasmachine nodig dan wanneer je maar af en toe een kleine was hoeft te draaien. Een te grote wasmachine is onnodig hoog qua energieverbruik, en dat is zonde. Een te kleine is natuurlijk niet handig, want dan moet je veel vaker wassen. Kijk daarom goed hoe vaak en hoeveel je wast en stem de capaciteit hierop af.

Het verbruik

Hierbij doelen we zowel op het water- als het energieverbruik. Dat is belangrijk voor je portemonnee, maar zeker ook voor het milieu. Kijk daarom naar de water- en energiebelasting van een wasmachine. Dat kun je zien aan de labels. Een zuinige wasmachine heeft bijvoorbeeld het energielabel A+++. Weet wat je in huis haalt, daar ga je geen spijt van krijgen!

De snelheid en efficiëntie

We hebben het allemaal druk tegenwoordig. We hebben dan geen tijd of zin, of allebei, om veel tijd te besteden aan de was doen. Daarom is een wasmachine die de optie heeft om snel te wassen een goed idee. Voor maximale efficiëntie kun je ook nog een wasmachine aanschaffen met een hoog toerental of zelfs een droogfunctie, zodat je de was niet of amper hoeft te drogen. Helemaal ideaal!

Het geluid

Een wasmachine maakt altijd geluid, maar er zijn tegenwoordig vrij stille varianten. Vooral als je dichtbij de wasmachine slaapt of veel thuis werkt is het wel lekker als je de wasmachine niet te veel hoort. Kijk daarom goed naar het geluidsniveau, dat in decibellen is aangegeven bij elke wasmachine. Hoe stiller, hoe beter!

Uit een wasmachine test is gebleken wat de beste wasmachine 2021 is. Benieuwd naar de winnaar? Kijk op onze site!

 

https://www.gereedschap-expert.nl/