Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Reken op deze experts voor je tuinonderhoud in Noord-Brabant

Tuinonderhoud in Noord-Brabant zit de laatste jaren in de lift. Steeds meer mensen (her)ontdekken het plezier en de voordelen van een tuin, maar kijken ook op tegen het vele werk dat zo’n lap grond vraagt. Geen nood, De Groot Hoveniers brengt je redding. Dit familiebedrijf uit Noord-Brabant, is gespecialiseerd in tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg. Ze tillen iedere tuin naar een hoger niveau en leveren elke keer opnieuw uitmuntend werk. Hovenierswerk is dan ook hun passie, en daarvoor staan ze iedere ochtend met veel plezier voor op.

Tuinonderhoud op maat van uw tuin

Het team van De Groot Hoveniers bestaat uit een selectie van getalenteerde vakmannen. Je vindt er zowel tuinarchitecten, timmerlieden, hoveniers en techneuten. Elk van hen maakt een belangrijk deel uit van het bedrijf en samen realiseren ze je wildste tuindromen. Wanneer je hen inschakelt voor tuinonderhoud voor je tuin in Noord-Brabant, kan je kiezen uit verschillende arrangementen. Je kan ervoor kiezen om hen eenmalig je tuin onder handen te laten nemen, of om de zoveel tijd. Daarnaast bieden ze ook abonnementen aan. Bij dergelijk abonnement kies je zelf om de hoeveel maanden de tuinmannen mogen langskomen. Sommigen plannen per seizoen een onderhoudsbeurt in, anderen kiezen dan weer voor een maandelijks onderhoud. Alle opties zijn bespreekbaar, je bepaalt zelf de ideale regeling. Naast onderhoud, ontwerp en aanleg kan je bij dit hoveniersbedrijf ook terecht voor de plaatsing van een overkapping. Vooral in een land als Nederland, waar het regelmatig wel eens durft te regenen, kan dit een prachtige aanwinst zijn in de tuin. Het is als het ware een extra kamer, die kan dienen voor verschillende toepassingen zoals een wellness ruimte, hobby- of spelletjeskamer.

Zet je dromen om in realiteit met behulp van deze experts

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag ontdekken hoe je jouw tuin naar een hoger niveau kan tillen? Maak een vrijblijvende afspraak en breng een bezoek aan hun inspiratie centrum. Hier vind je verschillende realisaties en ontdek je alle mogelijkheden. Heb je toch nog iets anders in je hoofd? Geen probleem! Leg het voor aan de experts van De Groot Hoveniers, zij bekijken hoe ze jouw idee werkelijkheid kunnen laten worden.

https://www.degroothoveniers.nl/