Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe woning maar moeite met de inrichting?

Dan bent u bij het beste Interieuradvies Oss aan het juiste adres. Wij weten alles van interieurs en helpen u graag bij het vinden van de style die bij u past. En kijken hierbij naar je budget en je eisen. En maakt aan  de hand daarvan een ontwerp, daarnaast geven we ook adviezen om je huis bijvoorbeeld levendiger te maken. Mocht je wel tevreden zijn met je inrichting, maar het gevoel hebben dat er wat mist. Wij zijn een team van experts en houden voortdurend de markt in de gaten. En geven ook advies om met een klein budget je huis al meer aankleding te geven. 

Wat doet een interieuradviseur

Een interieuradviseur helpt jou bij het inrichten van je woning of bedrijf. Jij geeft aan van welke stijl  je houd en de adviseur maar aan de hand daarvan een ontwerp. Hierbij houd hij rekening met je budget. Mocht je je stijl niet weten dan gaat een adviseur samen met jou kijken naar de stijl die bij jou past, doormiddel van jou intresse en het nalopen van verschillende stijlen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij en je partner een verschillende stijl hebben, in dat geval wordt er dan gezocht naar een middenweg. En wordt er een combinatie gemaakt van 2 stijlen, om zo beide partijen tevreden te houden.  

Soorten interieurs en adviezen

Je hebt veel soorten interieurs bij bedrijven kiezen we vaak voor een zakelijk interieur, en wil je ook uitstralen dat je serieus bent. Een luxe uitstraling met vlakke kleuren. Maar heb je nou een tandartspraktijk of bijvoorbeeld fysio, dan wil je meer een medische uitstraling. En gebruik je juist veel wit in de inrichting. Voor huizen kijken we meer naar thema’s zoals  landelijk, industrieel, modern, en ouderwets. En wil  je er voor zorgen dat je huis  ook naast het hebben van een stoere uitstraling ook iets warms heeft. En gebruik je meer kleur en accessoires. Soms kunnen kleine dingen al verschil maken, door bijvoorbeeld alleen al wat planten te plaatsen op bepaalde plekken. Kan je huis al aardig opfleuren, en wat dacht je van een kleedje en kussens en kaarsen. Dit zijn allemaal kleine dingen die je huis al wat meer kleur en aankleding geven, en hoeft dus helemaal niet duur te zijn.