Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Schaf hier een boomstamtafel op maat voor jouw pand in Arnhem of omgeving aan

Boomstamtafels staan bekend om hun karakteristieke natuurlijke randen en hun uitstekende kwaliteit. Ga naar een specialist zoals Interieur Wood in Geldermalsen en zij maken voor jou een boomstamtafel op maat voor je pand in bijvoorbeeld regio Arnhem, die je jouw hele leven kunt blijven gebruiken. Deze tafels zijn gemaakt van karakteristiek teakhout of strak eikenhout waarmee je de gehele tafel zelf samenstelt. Wat je wensen ook zijn, een boomstamtafel op maat is een echte blikvanger in jouw huis in regio Arnhem.

Uitleg over een boomstamtafel

Als je nog niet zo bekend bent met een boomstamtafel, dan is het tijd om daar snel verandering in te brengen. Dit type tafel is momenteel één van de meest populaire tafels van Nederland en dat komt doordat ze uniek zijn, een natuurlijk uiterlijk hebben en in elk interieur passen. Je herkent een boomstamtafel aan de randen. Hier zie je nog de natuurlijke vormen van de boom, exclusief de schors. Het lijkt alsof de boomstamtafel uit één massieve plank bestaat die verticaal uit de boom gezaagd is en die aan de randen niet is afgewerkt. In sommige gevallen is dat ook zo, terwijl in andere gevallen het tafelblad bestaat uit een aantal aan elkaar gelijmde stukken hout.

Stel jouw eigen tafel samen bij deze specialist

Een boomstamtafel op maat stel je bij Interieur Wood te Geldermalsen, niet al te ver van Arnhem, zelf samen. Je kiest eerst het tafelblad en de afwerking uit. Daarna is het onderstel aan de beurt. De leverancier biedt je voor al deze zaken een aantal opties aan, maar bij een boomstamtafel op maat mag je jouw onderstel natuurlijk ook zelf ontwerpen. Door zelf aan te geven wat je wensen zijn en mee te denken over het ontwerp, wordt het de tafel van jouw dromen die volledig past bij jouw interieur en smaak. Bovendien gaat de tafel lang mee, waardoor het een slimme investering is!

https://interieurwood.nl/