Cloacade Film
Image default
Bloemen

Gladiolen bestellen en planten in je tuin

Gladiolen bestellen doe je bij dé specialist in bloembollen: Bulbs4you! In deze webshop vind je een groot aanbod aan lente- en zomerbloeiers. Met de bloembollen kun je zelf een prachtige tuin creëren. Daarnaast geven de specialisten van dit bedrijf je graag advies en tips over hoe en wanneer je de bloemen het best kunt planten. Wist je bijvoorbeeld dat je gladiolen het best vóór het voorjaar kunt bestellen, wanneer er geen kans meer is op nachtvorst? Daarom zijn de bloembollen al vanaf 10 februari verkrijgbaar in deze webshop.

Verschillende manieren om gladiolen te planten

Wanneer je ervoor kiest om gladiolen te bestellen, kun je deze het best in april of mei planten. Er zit echter nog verschil in of je ze in de vrije natuur wilt planten of in potten. Wanneer je de gladiolen in de tuin plant, kun je dit het best eind april of begin mei doen. De specialisten van Bulbs4you raden je aan om de bollen op een zonnige plek in een gat van ongeveer zeven centimeter diep te planten. Voorzie de bollen van tuinmest, zodat ze direct kunnen groeien. De grond dient vruchtbaar te zijn, maar ook niet te vochtig. Let hier goed op. Als je het leuker vindt om de bloembollen in potten te planten, kun je hier het best begin april mee starten. Zet de potten vervolgens op een relatief warme plek, zodat ze goed kunnen groeien.

Neem bij vragen contact op met deze specialist

Met bovenstaande tips en adviezen wordt het planten van gladiolen zeer eenvoudig. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de gladiolen te bestellen en je kunt aan de slag! Dit doe je eenvoudig online in de webshop van Bulbs4you. Kies het gewenste aantal bloembollen, reken direct online af via iDEAL, PayPal of Visa en laat je bestelling thuisbezorgen. Je bestelling wordt doorgaans binnen drie werkdagen bij je thuisbezorgd. Bij een besteding vanaf € 50,- is de verzending ook nog eens gratis. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact op met de medewerkers van Bulbs4you.

https://www.bulbs4you.nl/nl/