Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Hoe vind ik een mooie leuninghouder zwart?

Je kunt je trap eenvoudig upgraden door er een leuninghouder zwart onder te monteren. Deze houders zijn enorm populair en passen helemaal binnen de huidige trends. De chique en strakke uitstralingen van een leuninghouder zwart zorgen ervoor dat de houder er onder vrijwel elke trapleuning mooi uitziet. De chique uitstraling van een leuninghouder zwart komt grotendeels door het kwalitatieve rvs waaruit de houder gefabriceerd is. Dit materiaal oogt direct degelijk en elegant. Daarnaast is een leuninghouder ook direct veilig vanwege de gegarandeerde kwaliteit die webshops als trapleuningexpert.nl je bieden. De zwarte kleur wordt aangebracht door middel van een poedercoat. De kleur RAL 9005 zorgt voor een matzwarte finish die daarnaast ook nog kras- en stootvrij is. Zo blijft ook de verf lang mooi en geniet je extra lang van je mooie leuninghouders.

 

Uit welke modellen kan ik kiezen?

Je moet bij een leuninghouder zwart rekening houden met twee factoren: de vorm van de trap en de bevestiging aan de muur. De vorm van de trap bepaalt namelijk de vorm van het zadel. Dit is het ‘uiteinde’ van de leuninghouder waarop de trap bevestigd wordt. Zo’n zadel kan gebold zijn voor een ronde trap, plat voor een vierhoekige trap of er is zelfs geen zadel aanwezig. Het bevestigen aan de muur kan op verschillende manieren. Ten eerste heb je de keuze uit een ronde of een vierkante bevestiging. Daarnaast kun je kiezen voor een traditionele of blinde bevestiging. Bij een traditionele bevestiging maak je de leuninghouder zwart eenvoudig vast aan de muur door er drie schroeven in te draaien. Een blinde bevestiging is er juist op gemaakt om geen bevestiging te kunnen zien. Daarbij werk je met een stokeinde aan de achterkant van de leuninghouder, die je verder niet meer kunt zien na de installatie.

 

Hoe installeer ik mijn leuninghouder zwart?

Het bestellen en installeren van je nieuwe leuninghouder is eigenlijk altijd eenvoudig. Je krijgt je leuninghouder snel thuisbezorgd, inclusief alle benodigdheden voor het direct installeren van de houder. Het bevestigingsmateriaal dat meegeleverd wordt kan bestaan uit schroeven, stokeinden of pluggen. Vervolgens kun je dus aan de slag. Daarbij is de aanpak afhankelijk van het type houder dat je hebt besteld. Bij een traditionele leuninghouder zwart kun je eenvoudig drie schroeven in de muur draaien om de boel vast te zetten. Bij een blinde leuninghouder werk je met een stokeinde aan de achterkant, zodat van de installatie straks niets meer te zien is. Ongeacht de uitvoering kun je met een paar minuten je nieuwe leuninghouder zwart ophangen.