Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Steps: een kleine houten wandplank voor in de kinderkamer

Een houten wandplank is een stoere toevoeging aan een kinderkamer die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Je kunt er decoratieve items opzetten of juist spullen die je kind vaak gebruikt. Een houten wandplank in de kinderkamer zorgt voor sfeer en vrolijkt een kale muur eenvoudig op. Ben je op zoek naar originele wandplanken? Dan kun je kiezen voor steps. Steps zijn kleine wandplankjes waarvan je er meerdere aan de muur kunt hangen om een interessant patroon te creëren. Bij DeHoutbarsho pkun je terecht voor steps in verschillende formaten die in sets verkrijgbaar zijn.

Sets van steps

Steps zijn leverbaar in sets van drie tot zes stuks. Iedere step is gemaakt van eikenhout afkomstig uit Nederland. DeHoutbarshop onderneemt duurzaam en garandeert verantwoord gekapt hout. Voor een groot deel is dit afkomstig uit Nederland en in sommige gevallen uit andere Europese landen waar ook op duurzame wijze met mens en milieu wordt omgegaan. De steps hebben een dikte van ongeveer 4 centimeter en zijn 15 centimeter diep. De lengte is tussen 20 en 35 centimeter, waardoor je verschillende groottes hebt en dus een leuk effect op de muur creëert. De steps zijn keurig afgewerkt met naturel olie en zijn een mooie plek voor een plant, knuffel, fotolijst of andere decoratie.

Bekijk ook de andere soorten wandplanken

Wanneer je liever een groter model hebt, kun je ook kiezen voor een andere houten wandplank voor in de kinderkamer. Zo kies je bijvoorbeeld voor een zwevende wandplank met een handig ophangsysteem of een houten wandplank met leren dragers voor een stoere look. De wandplanken zijn ook verkrijgbaar in boomstamlook, waarbij de plank nog de vorm van een boomstam heeft aan de voorzijde. Er zijn diverse formaten wandplanken beschikbaar en zelfs wandplanken op maat zijn geen enkel probleem. Zo zorg je ervoor dat de kinderkamer prachtig ingericht is en alles perfect past. Ontdek de mogelijkheden in de webshop!

https://www.dehoutbarshop.nl/