Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Een Belgisch hardsteen vloer als echte blikvanger

Wilt u een echte blikvanger voor uw binnen- of buitenruimte? Voor een vloer, gevelomlijsting of betegeling is het gebruik van Belgisch hardsteen perfect en creëert u een unieke uitstraling in uw woonkamer, keuken, badkamer of buitenruimte. Steenhouwerij Breti in Bladel, naast Eindhoven, is een dergelijk bedrijf dat werkt met Belgisch hardsteen. Deze natuursteen – ook wel arduin of blauwsteen genoemd – is afkomstig uit de Ardennen en heeft een typerende blauwgrijze kleur door de fossielen en aders aan het oppervlak. Ontdek dit unieke natuurproduct en het absolute vakmanschap van deze steenhouwerij en realiseer uw droomproduct.

Ontdek het vakmanschap van deze specialisten

Steenhouwerij Breti is al meer dan vijftig jaar actief in het bewerken van natuursteen en maakt enkel gebruik van Belgisch hardsteen van de beste kwaliteit om een perfecte vloer te realiseren. Door gebruik te maken van verschillende technieken weten de professionals het materiaal nog meer tot zijn recht te laten komen. Door het hardsteen te polijsten of licht of donker te zoeten realiseren ze uw gedroomde product met een natuurlijk karakter. Ook combineren de specialisten het Belgisch hardsteen met andere soorten natuursteen om een unieke toepassing te realiseren. U profiteert bij het gebruik van het Belgisch hardsteen van een vloer die vrijwel onderhoudsvrij is en een lange levensduur heeft, zodat u hier jarenlang van geniet.

Laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw interieur

Wilt u ook een vloer van Belgisch hardsteen? Of bent u benieuwd naar de andere toepassingen van dit natuurproduct, zoals het omlijsten van gevelelementen, vijverranden of bestrating? Neem dan contact op met dit bedrijf in Bladel, gelegen naast Eindhoven, en bespreek met de specialisten wat er allemaal mogelijk is voor uw interieur of exterieur. Door de jarenlange ervaring van deze vakmensen weten ze uw wensen te vertalen naar een prachtig product. U maakt eenvoudig online een afspraak om uw wensen te bespreken.

https://breti.nl/