Cloacade Film
Image default
Woning en Tuin

Vind een winkel waar u een geweldig waterbed kan kopen

Ligt u vaak ’s nachts te woelen in bed, of wordt u wakker met stramme spieren? U kunt uw nachtrust aanzienlijk verbeteren door een watermatras te kopen. Het water vormt zich namelijk volledig naar uw lichaam en biedt optimale ondersteuning aan uw rug en nek. Bij HDWshop kunt u een waterbed van een hoge kwaliteit kopen. De showroom van deze winkel is gevestigd in Druten, maar u kunt ook terecht in de webshop om uw watermatras te kopen. Dit is de winkel waar u waterbedden kunt kopen van het merk HDW, wat staat voor Het Dolfing Waterbed. Dolfing maakt al sinds 1982 waterbedden en heeft een goede reputatie opgebouwd op dit gebied. De watermatrassen worden volledig in Nederland geproduceerd. Dit betekent dat de kwaliteit van het product gegarandeerd is. De weekmaker die wordt toegepast is bijvoorbeeld volkomen veilig en milieuvriendelijk.

Een bed dat perfect in uw slaapkamer past

Als u besluit een waterbed te kopen bij deze winkel, kunt u het bed volledig samenstellen volgens uw wensen. Er zijn verschillende modellen onderstellen verkrijgbaar die u kunt personaliseren met uw favoriete stoffering. U kunt zelfs de hoogte van de pootjes instellen, zodat u altijd gemakkelijk in- en uit bed kan stappen. Voor een complete look kunt u bovendien nachtkastjes die bij uw waterbed passen kopen.

Een uno matras of een duo matras

Ook wat betreft de meer technische aspecten van het watermatras dat u gaat kopen heeft u veel vrijheid. Als u een tweepersoonsmatras nodig heeft, kunt u kiezen uit een uno of een duo matras. In een duo matras zitten twee waterelementen, die beide partners afzonderlijk van elkaar kunnen instellen. Uno matrassen zijn wat voordeliger en hebben bovendien geen naad in het midden. Bij HDWshop kunt u ook zelf bepalen wat voor verwarmingssysteem u wilt in het watermatras dat u gaat kopen.