Cloacade Film
Image default
Internet marketing

De beste website voor een voordelige prijs

Vind je bij mooiste voordelig website laten maken Rotterdam. Wij ontwerpen en maken websites voor startende ondernemingen in Nederland. Als startende ondernemer moet je natuurlijk nog omzet draaien. En wil je eerst kijken hoe het loopt en of er toekomst zit in het product dat jij verkoopt. Dan wil je natuurlijk niet meteen veel geld stoppen in internetmarketing. Maar tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken en krijg je de meeste herkenning door je ook online te laten zien. En wil je dus eigenlijk wel een online webshop. Alleen kost een goed geoptimaliseerde website best veel geld, wij willen daarom mogelijk maken voor jou om ook  met weinig budget een winstgevende webshop te realiseren. 

Hoe realiseren we een webshop met weinig budget

Doordat wij met de jaren veel research gedaan hebben, naar gratis tools voor het opzetten kunnen wij voor weinig geld een website maken. Die voldoet aan de eisen van google en gebruiksvriendelijk is voor potentiële klanten. Uiteraard zijn webshops van bedrijven met dure programma’s aan het eind van de streep wel beter. En wij raden u dan ook aan om uiteindelijk je website wel door dit soort mensen te laten verbeteren. Zodra daar wel budget voor is, maar tot die tijd is dit een prima webshop voor om mee te starten. 

Tips en advies voor het verbeteren van u site

Heeft u al een Website maar wordt hij door google niet herkent of slecht bezocht, dan willen wij er best naar kijken en waar nodig aanpassing doen. Om hem in ieder geval zo te optimaliseren dat hij gebruiksvriendelijk is en google hem erkent. Daarnaast willen wij ook het maandelijks onderhoud doen van u site tegen een kleine vergoeding per maand. Dit kunt u uiteraard zelf alleen weten wij dat ondernemingen dit op den duur vergeten. Als u dit aan ons overlaat, dan hoeft u zich hier niet mee bezig te houden en weet u zeker dat het maandelijks gebeurd. En kunt de bespaarde tijd ergens anders voor gebruiken.