Cloacade Film
Image default
Dienstverlening

Karton display

Hoe meer verkoop, hoe meer omzet en uiteindelijk dus ook meer winst. Hoe zorg je voor meer verkoop, zonder enige aanpassing in je assortiment? Dit kan door promotieartikelen te plaatsen zoals kartonnen displays. Je kunt deze displays van karton door de hele winkel plaatsen en op verschillende plekken neerzetten die druk bezocht worden door je klanten. In deze blog gaan wij je verschillende soorten kartonnen displays uitleggen en waar je deze kunt bestellen.

 

Soorten kartonnen display

Je hebt veel verschillende soorten kartonnen displays beschikbaar. Meestal zit het verschil ind e hoogte, breedte of vorm van dit display. Deze kartonnen displays zijn makkelijk op te bouwen en gemakkelijk op te bergen. Hierdoor heb je dus weinig ruimte nodig en kun je na het eindigen van de promotie periode je display eenvoudig opruimen. Het opruimen van deze displays gaat ook heel gemakkelijk en milieu vriendelijk en de aanschaf ervan hoeft niet duur te zijn. Dat is dus goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Display karton bedrukken

Wil je meer aandacht vragen voor het product dan kan het helpen om je display karton te bedrukken in een bepaalde kleur of stijl die je bezoekers aanspreekt. De mogelijkheden op het gebied van bedrukken zijn eindeloos en het is zelfs mogelijk deze product display aan te kleden met vormen van karton of de product display in een bepaalde vorm te maken

Maak display karton

Het is mogelijk dat je zelf je display karton in elkaar kunt zetten. Alles wat je nodig hebt is gekleurd karton, maar wil je dat wel? Je krijgt dan nog niet veel aandacht en in het ergste geval ziet het er ook nog heel lelijk uit. Laat het daarom uitbesteden bij een professional. Zij beschikken over bepaalde machines die in staat zijn zeer mooi ontworpen product displays te maken en die meteen opvallen en gewaardeerd worden door uw klanten. Endless Branding is een van deze bedrijven die zich focust op creatie van promotie materiaal voor bedrijven. Display karton bedrukken? Neem dan contact op met Endless Branding en kijk wat zij voor je kunnen doen.

https://endlessbranding.com/karton-display/