Cloacade Film
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat je interim HR-opdrachten overnemen

Veel vrouwen zijn bang dat hun interim HR-opdrachten worden ingepikt tijdens zwangerschap. Als werkende vrouw is het soms niet altijd leuk als je zwanger raakt. Er ontstaat dan de angst dat je misschien niet meer terugkomt van je zwangerschapsverlof. Eén ding die je niet wilt nadat je net bevallen bent, is zorgen maken of je nog wel werkt hebt. Je moet juist in die periode genieten van je net geboren wonder. Dit is een probleem wat veel voorkomt bij vrouwen. Vrouwen die bang zijn om hun baas te vertellen dat ze zwanger zijn uit angst voor ontslag. Dat er iemand anders opeens de interim HR-opdrachten doet en dus ook maar haar baan. Maar gelukkig is daar een perfecte oplossing voor.

Eenvoudig vervanging regelen

Tegenwoordig zijn er in Nederland meerdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het concept ‘Zwangerschapsvervanging’, zoals het bedrijf Four Months in Hilversum. Maar wat is zwangerschapsvervanging nou precies? Het is het regelen van een vervanging voor je baan, zodat je na je zwangerschap met alle rust terug kan komen. Het is om te zorgen dat bijvoorbeeld al je interim HR-opdrachten, netjes en professioneel zijn afgemaakt. Het concept zorgt voor zekerheid bij de medewerker. Het zorgt ervoor dat ze rustig en zonder stress rustig met zwangerschapsverlof kan.

Ontdek de voordelen

Dit is wel het grootste voordeel maar er zijn meer. Four Months zorgt ervoor dat er een professional als tijdelijke vervanging komt. Hierdoor gaat de werkkwaliteit niet achteruit van de interim HR-opdrachten. Ook zorgt het voor rust in de rest van het bedrijf. Stel een andere collega moet het werk overnemen, die collega werkt dus opeens voor twee personen. De kans dat die persoon overwerkt raakt is groot, en dan missen er opeens twee medewerkers. Nog een voordeel om een bedrijf als Four Months er bij te halen is dat wanneer de medewerkster weer terug komt, het bedrijf misschien zegt dat ze haar origineel baan niet terug krijgt. Dat iemand anders haar baan heeft gekregen en zij moet maar een mindere positie gaan vullen. Four Months zorgt ook dat dit niet gebeurd en begeleiden goed.

https://fourmonths.nl/