Cloacade Film
Image default
Mode en Kleding

Zelfverzekerd de straat op met de styling in Amsterdam

Met de styling in Amsterdam wordt er weer op een effectieve wijze gebruik gemaakt van de kleding die allemaal in je kast hangt. Met het deskundige kledingadvies van de styling in Amsterdam zal je weer op een zelfverzekerde manier de straat op gaan met kleding die je echt fijn vindt om te dragen en waar je een fijn gevoel bij hebt. Je bent op zoek naar iemand die je kan helpen bij het sorteren van je kleding, het maken van setjes en het shoppen om weer nieuwe setjes te kunnen creëren. Misschien is het helemaal niet nodig om te  gaan shoppen, maar kan de styling in Amsterdam je alleen al helpen met het maken van diverse setjes van de kleding die je nu hebt om je op een goede manier voor de dag te laten komen. Je hebt dan wel al kleding in huis waar je je prettig in voelt, maar weet niet goed hoe je dit met de andere kledingstukken moet combineren. 

Leuke combinaties maken

De styling in Amsterdam zal je helpen met et maken van leuke combinaties van de kleding die al in je kast hangt, maar er wordt eerst een sortering gemaakt en de kleding die je niet draagt wordt dan uit je kast verwijderd. Je ziet daarvoor vaak niet meer wat je allemaal hebt, omdat er allemaal kleding is die je helemaal niet draagt. Door middel van de styling in Amsterdam kan je een goede selectie maken en heb je een goed overzicht van datgeen dat je wel allemaal draagt. Het is de bedoeling dat jij goed weet wat je moet gaan dragen, zodat je niet iedere dag uren voor de kast hoeft te staan. 

Setjes creëren

Stel dat je de setjes met de stylist van de styling in Amsterdam hebt gemaakt en er blijkt dat er nog een aantal zaken ontbreken, dan kan dit worden opgelost met het dagje shoppen. Er worden allemaal leuke kledingstukken aangeschaft die passen bij jou en bij jou budget natuurlijk. Er worden foto’s gemaakt zodat je later terug kunt kijken naar de setjes.