Cloacade Film
Image default
Mode en Kleding

Een strandtas met rits. Handig om mee te nemen

Een strandtas met rits. Handig om mee te nemen 

Stel je wilt na je werk nog even relaxen op het strand. Maar welke strandtas wil je meenemen en wat stop je er allemaal in? En is deze tas wel waterbestendig en goed en makkelijk schoon te maken? Dit zijn allemaal dingen die je van tevoren even moet afwegen voor jezelf.

Wat voor strandtas past het best bij je

Een strandtas die multifunctioneel is, eigenlijk een tas die je overal mee kunt nemen. Niet alleen voor een enkele keer dat je een dagje naar het strand gaat. Eigenlijk een tas die ieder moment van de dag gedragen kan worden. Misschien is een omybag de juiste tas voor jou? Het moet in ieder geval een ruime tas zijn waar je veel in kwijt kan. Zeker omdat je waardevolle spullen mee neemt vanuit je werk. Wellicht een tas die vele aparte vakjes heeft, waar je een badlaken in kan stoppen en slippers. Wel natuurlijk apart verpakt anders heb je binnen een mum van tijd je tas vol zand zitten. Niet te vergeten zonnebrandcrème en eten en drinken. Portemonnee kun je beter thuislaten, briefgeld kun je makkelijk ergens verstoppen in je tas. Of kijk eens of je een strandtas met rits kunt bestellen, anders is de kans groot dat je onderweg waardevolle spullen kwijtraakt. Verder moet de strandtas wel degelijk zijn en het formaat is ook geen bijkomstigheid.

Welke laptoptas neem je mee naar het strand

Lig je nog een beetje achter met je werk en wil je je laptop daarom ook meenemen naar het strand. Dat moet geen probleem zijn als je een goede castelijn en beerens laptoptas op de kop kunt tikken. Je wilt natuurlijk niet dat je laptop op de een of andere manier beschadigd raakt, want zand en apparatuur is een slechte combinatie. Het is wel verstandig dat je een goede laptoptas uit kiest die zonwerend is anders raakt je laptop oververhit. Laat nooit je spullen onbewaakt rondslingeren als je even gaat zwemmen, daarom is het ook verstandig om bij een oudere koppel te liggen, of zorg ervoor dat je sowieso een paar vriendinnen uitnodigt om even een half dagje te relaxen. Op een drukke zomerse dag is de kans groot aanwezig dat er mensen rondlopen die je het minder goed met je voor hebben en er met je spullen vandoor gaan als je even een moment niet oplet.