Cloacade Film
Image default
Mode en Kleding

Quickjewels geeft aan hoe juwelen schoongemaakt horen te worden

Een aantal dames beschouwt sieraden als hun meest essentiële accessoire. Behalve dat het een uiterst persoonlijk voorwerp is, hebben ze ook een esthetische waarde en kunnen ze een financiële investering zijn. U moet weten hoe u het beste voor uw sieraden kunt zorgen als u ze in goede conditie wilt houden en de waarde ervan wilt behouden. Door uw sieraden schoon te houden voorkomt u niet alleen ziektekiemen, maar verlengt u ook de levensduur ervan door oxidatie en corrosie te voorkomen. Uw sieraden, of het nu gaat om echte stenen of kunstmatige materialen zoals goud of zilver, kunnen op verschillende manieren worden schoongemaakt. Het schoonhouden van uw accessoires is niet alleen hygiënisch, maar verlengt ook hun levensduur. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw sieraden. Bezoek de website van Quickjewels.

Sieraden van zilver schoonmaken

Hoewel zilveren sieraden duurzamer en harder zijn dan gouden, tasten ze ook sneller aan. Als zilveren sieraden na verloop van tijd oxideren en verkleuren, kunnen ze gereinigd worden om dit te voorkomen. Om zilveren sieraden schoon te maken gebruikt u een milde zeep of een ammoniakvrije sieradenreiniger. Vermijd het gebruik van een tandenborstel of een schurende borstel op zilveren voorwerpen, omdat dit het oppervlak zal beschadigen. Na het dragen van zilveren sieraden in het water of een zwembad, moet je ze schoonmaken om ophoping van blauwalg te voorkomen. Zelfs als u een professionele reiniging nodig heeft, kunt u naar een plaatselijke juwelier gaan. Zij bieden meestal goedkopere reinigingsopties dan het kopen van nieuwe sieraden.

Tips om gouden sieraden schoon te krijgen

Gouden sieraden kunnen worden gereinigd met milde zeep en warm water. Vermijd het schrobben van het oppervlak of het gebruik van een schurende doek op gouden sieraden, omdat het een zacht metaal is. Het oppervlak van gouden sieraden kan beschadigd raken als u het schrobt of een schurende doek gebruikt. De beste optie is om naar een juwelier te gaan als uw sieraden professioneel gereinigd moeten worden. Edelstenen en halfedelstenen reinigen De meeste edelstenen, zoals diamanten en robijnen, komen in de natuur voor. Zorg ervoor dat u uw edelstenen schoonmaakt met warm water en milde zeep, want chemische reinigingsmiddelen kunnen het oppervlak beschadigen. Kunstmatige stenen, zoals cubic zirconia, vereisen alleen warm water om schoon te maken. Het is van cruciaal belang dat u uw sieraden regelmatig reinigt. Het dragen van handschoenen tijdens het schoonmaken van uw sieraden is van cruciaal belang om ziektekiemen te voorkomen. Het is belangrijk om uw sieraden niet onder de douche te dragen. Veel soorten sieraden kunnen beschadigd raken door water. Bekijk hier de merken van Quickjewels.

https://www.quickjewels.nl/