Cloacade Film
Image default
Muziek

Dromen van een drumcarrière

’s Ochtends op weg naar het station luister je naar je favoriete nummers. Je hebt een lange muzieklijst aangemaakt en kan er het liefst nog uren naar blijven luisteren. Ook in de trein komen de leukste nummers voorbij, waarop je met je voet mee tikt op de maat. Ondertussen speel jij de gave solo’s van de drummers mee in de lucht, alsof je zelf op het podium aan het spelen bent. Jouw grootste wens is namelijk om later één van de beste drummers van de wereld te worden. Helaas neemt je studie alleen meer tijd in beslag dan je had gedacht, waardoor je het idee maar beter uit je hoofd kan zetten.

Deze situatie is voor veel aankomende studenten een gebruikelijke gedachte. Desondanks is het helemaal niet nodig om die droom opzij te zetten. Hoewel je namelijk niet op een vaste dag en vast tijdstip naar de muziekschool kan, is het drummen goed te combineren met jouw flexibele rooster. Wil jij drummen wanneer het jou uitkomt? Sluit dan een drumabonnement af bij Online Drumles en leer via livestreams, instructievideo’s en digitale bladmuziek de gaafste drumsolo’s! Wij helpen jou graag bij het ontwikkelen van jouw drumkwaliteiten en beginnen met het leren drummen op jouw tempo. Voor ons maakt het dus helemaal niet uit of je op het niveau van drummen voor beginners start of al een ware professional bent, want jouw drumvaardigheden kun je blijven verbeteren. Om die reden motiveren wij je ook graag om nieuwe uitdagingen aan te gaan of juist oude technieken op te halen. Drum jij straks de sterren van de hemel?

Online Drumles biedt jou de mogelijkheid om te drummen waar en wanneer je maar wil. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van gave solo’s en het oefenen van nieuwe nummers, zodat jouw droom werkelijkheid wordt! Als dat niet als muziek in jouw oren klinkt…

https://www.onlinedrumles.nl/